STRMOGLAV PAD VUČIĆEVOG REJTINGA POSLE OTKRIVANJA PLJAČKE VIŠE MILIJARDI EVRA: Vučić u velikoj panici, sprema još jaču represiju!
Foto: AP

PROČITAN

STRMOGLAV PAD VUČIĆEVOG REJTINGA POSLE OTKRIVANJA PLJAČKE VIŠE MILIJARDI EVRA: Vučić u velikoj panici, sprema još jaču represiju!

Politika -

BEOGRAD - Sveopšte nezadovoljstvo širom Srbije, potpuno razotkrivanje lažnih obećanja, uz štrajk radnika "Fijata", najavu "Marša na Beograd" za 7. juli i štrajk Vojnog sindikata za septembar, uzrokovali su drastični pad rejtinga Aleksandra Vučića i SNS, saznaje Kurir! Posle iznošenja dokaza u javnosti o pljačkama više milijardi evra od strane Vučićevog režima, vrh SNS hitno je naručio anketu među građanima, koja je pokazala drastičan pad podrške Vučiću i SNS!

- Po dobijanju rezultata ankete, zavladala je panika, jer je ovo prvi put od 2012. da imamo nagli pad rejtinga. Vučićevi jastrebovi izgubili su strpljenje, posle najbesomučnije kampanje protiv Aleksandra Rodića, predsednika "Adrija medija grupe" i vlasnika Kurira. Reč je progonu medija kakav nije zabeležen u posleratnoj istoriji srpskog novinarstva, ali napadi su se obili Vučiću o glavu. Svi smo saznali šta zapravo radi vrh SNS i kako se bogate, a mediji su to samo potvrdili - otkriva izvor Kurira iz vrha SNS i dodaje da su u vrhu svi svesni da je razotkrivanje pljački od strane Vučićevog režima početak sunovrata SNS!

Naš sagovornik navodi da se sam vrh SNS našao u takvoj panici da su odmah naručena nova, ali ovoga puta nameštena istraživanja, koja će uskoro preneti svi režimski mediji, a u kojima će rejting Aleksandra Vučića i SNS biti na navodnom "istorijskom maksimumu"! Lažna istraživanja i navodni rezultati biće danonoćno emitovani na režimskim medijima, kako bi se prikrila prava istina o sunovratu Vučićevog rejtinga.

foto: sns

- Vučić ne liči na sebe. Postao je potpuno nepodnošljiv, iživljava se, vređa sve svoje saradnike. Svi pokušavamo da izbegnemo susret s njim. Od kada je saznao da mu je podrška u narodu u ogromnom padu, zavladalo je potpuno ludilo - otkriva izvor iz vrha SNS.

Imenovanje Ane Brnabić za premijerku samo je prelilo čašu među članstvom. Svi su pobesneli i jasno im je da Vučić nastavlja da ponižava sve članove SNS. Premijerka nije iz vladajuće stranke, a vrlo je malo ministara iz SNS.

foto: Zorana Jevtić

- Stranka nam je u potpunom haosu od imenovanja gej premijerke. Postali smo svesni malverzacija, pljački i afera koje dolaze iz vrha stranke. Dosta toga znamo, ali sad su to mediji samo potvrdili. Većina nas jedva preživljava, a samo nekolicina njemu bliskih ljudi sve je bogatija. Nama, koji smo dobili posao preko stranke, traže da mesečno plaćamo reket SNS. Od plate dajem 10 odsto svakog meseca. To je 6.000 dinara, ali to im nije dovoljno pa mi traže i celu 12 platu. Neki od nas odbili su da plaćaju, pa su ekspresno dobili otkaze. Mi smo tu od prvog dana, izgradili smo ovu stranku, a ovako nam vraćaju - otkriva ogorčeni sagovornik iz SNS.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sramota! Arapi za male pare drže Beograd!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track