ŠOKANTNA PORUKA SRPSKOG PUBLICISTE ŠEŠELJU: Da je Milošević hteo da te ubije pridavili bi te ko zeca! A, EVO I KO BI IZDAO NALOG ZA TVOJE UKLANJANJE
Foto: Profimedia, Filip Plavčić

o atentatu na lidera srs

ŠOKANTNA PORUKA SRPSKOG PUBLICISTE ŠEŠELJU: Da je Milošević hteo da te ubije pridavili bi te ko zeca! A, EVO I KO BI IZDAO NALOG ZA TVOJE UKLANJANJE

Politika -

Publicista Milan Vidojević snimio je poruku kojom se lično obratio Vojislavu Šešelju u kojoj tvrdi da nije tačna tvrdnja da je Slobodan Milošević naručio atentat na lidera SRS.

"Nadao sam se da je tvoj boravak u Sheveningenu bila katarza u kojoj ćeš da se pročistiš. Nažalost sam se prevario. Ti si ostao dosledan svom ponašanju destrukcije političkog sistema opisanog u protokolima Sionskih mudraca. To me navodi na tužnu pomisao da su te možda upravo oni i pustili iz zatvora i vratili u Srbiju da to uradiš ponovo", kaže između ostalog Vidojević.

On podseća da je Šešelj izjavio upravo u jednom intervjuu za Kurir kako je Slobodan Milošević dva puta naručio atentat na njega.

"Ova priča nije tačna. Ti nikada u svojoj političkoj karijeri nisi shvatio kako funkcioniše bezbedonosni sistem jedne zemlje pa ni Srbije. Pod jedan - Slobu ti nisi interesovao u tom smislu kao ni Vuk jer niste bili opasni po njega, a ni po režim. Samim tim nečija želja da vas fizički makne sa političke scene i iz života nije postojala. Ali i da je čak i postojala to ne bi krenulo od Slobe već od ljudi koji imaju ovlašćenja i snagu da probleme koji ugrožavajku zemlju reše i na drastičan način", kaže Vidojević.

On otkriva ko je čovek koji bi imao takvu moć.

"Upravo čovek koji ti je pričao kako ti je spasao žiot više puta jer je Sloba hteo da te makne, Jovica Stanišić, je imao tu moć. Ti nisi shvatio da se Jovica igrao sa tobom u tom Sheveningenu da je pričao bajke koje si ti želeo da slušaš. A da je zaista postojala namera da ti budeš uklonjen upravo bi taj Jovica Stanišić dao nalog za tvoje uklanjanje i neki Naser Orić bi te pridavio kao zeca, možda baš i u tom Sheveningenu, da je to ikada bila nečija odluka", napominje Vidojević i dodaje:

"Ista je priča i sa Vukom Draškovićem. Nije DB došao u Crnu Goru da kroz vrata puca na njega. To je bila opomena Zemunskog klana, a on zna zašto".

Inače ovu poruku, za koju se malo zna, Vidojević je snimio pre par godina.

Podsetimo, Šešelj je 2015. odgovarajući na pitanja da li je Milošević hteo da ga ubije kad je, navodno, dva puta pobedio na predsedničkim izborima, a što je tadašnja vlast tad zataškala i rezultate falsifikovala, rekao:

"Jovica Stanišić mi je u Hagu rekao da mi je nekoliko puta spasao život. Pa makar je dva puta, ako je 50 odsto od toga istina. Arkan je jedan od tih koji je hteo da me ubije", rekao je Šešelj.

On je tada u izjavi za Kurir dodao da mu je Stanišić otkrio da ga je spasavao i od Arkana i od Miloševića.

Ko je Milan Vidojević

Milan Vidojević (Beograd, 1950), pisac, publicista, prevodilac, autor preko stotinu televizijskih emisija. Diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti. Na konkursu Radio Beograda 2006. godine njegova radio-drama Sonijerov mir osvojila je drugu nagradu.

Autor je nekoliko knjiga među kojima su i Iluminati 666 (2011), Mafija (2003), Dosije Omega: novi svetski poredak kao novi satanizam (2001).

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! KAMENOVANA KUĆA BIVŠE SUPRUGE OLIVERA IVANOVIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track