DOMINACIJA: SAZNAJTE Kako je Vučić PREGAZIO Nikolića sa 20.000 razlike!
Foto: Zorana Jevtić

Izborna groznica trese Srbiju

DOMINACIJA: SAZNAJTE Kako je Vučić PREGAZIO Nikolića sa 20.000 razlike!

Politika -

Premijer Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima u Kuriru potpuno rasturio Tomu Nikolića, Sašu Radulovića i Boška Obradovića. Ovakva politička dominacija nije zabaležena u poslednjih dvadeset godina!
Do sada je Kurir izbore pratilo više od pet miliona ljudi, o tome priča cela Srbija!

Kurirovo Fejsbuk glasanje za predsednika Srbije uzdrmalo je celu državu, a aktuelni šef države Tomislav Nikolić, koji je i ranije tvrdio da je predvideo pobedu Donalda Trampa u SAD, ne krije da pomno prati naše izbore. I ima predosećaj - pobediće ga premijer i lider SNS Aleksandar Vučić!Nikolić je, uoči sinoćnjeg polufinala, u kojem se nadmetao s Vučićem, Boškom Obradovićem iz Pokreta Dveri i Sašom Radulovićem iz Dosta je bilo, prednost dao premijeru i svom saborcu.Ko prizna...- Danas će pobediti Vučić zato što predvodi najveću političku stranku... I malo zbunjujete građane Srbije time što stavljate u odnos Vučića i mene, posebno na predsedničkim izborima, zato što mi nikada nećemo obojica biti kandidati za predsednika Srbije. O tome on i ja uvek možemo vrlo lako da se dogovorimo i o tome ćemo uvek da se dogovorimo. Dakle, da sam član SNS i da me sad neko pita hoću li da glasam za predsednika stranke na bilo kojim izborima, naravno da bih rekao da hoću! Tako da očekujem da stranka to uradi. Ja sam osnovao dobru demokratsku, ali veoma čvrsto organizovanu stranku, disciplinovanu. Verujem da su sada još bolji nego što su bili. Ja se radujem tome. I to će zapravo pokazati snagu SNS - izjavio je Nikolić za Kurir.Na pitanje kako komentarišete to što je Vojislav Šešelj osvojio veliki broj glasova na našem portalu, predsednik Srbije je ovako odgovorio:- Kao što bi rekao Vučić: „Ma on je sigurno i pobednik, a mi jadni šta ćemo... mi mali... nekako ćemo u svemu tome da se snađemo.“Premijer Aleksandar Vučić je „kandidatima na društvenim mrežama“ za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje, napominjući da se pita šta će biti na pravim izborima.- Koliko ih je do sada pobedilo na tim glasanjima - Šešelj, Jeremić, Janković, Milenović, Boško Obradović, a Tadić je bez konkurencije... Uvek je pobednik kad reši da se kandiduje. Već imamo najmanje četiri pobednika, a biće ih još i svi su već postali predsednici - primetio je Vučić.Narod će procenitiOn je, komentarišući najavu kandidature Vuka Jeremića, rekao da u medijima ima već 10 kandidata i isto toliko pobednika:- Verujem da će to narod dobro da proceni. Ima još mnogo do izbora i neću time da se bavim, bavim se ozbiljnim temama.

Spremaju prevaru

Političari prave lažne profile

Kako saznajemo, akcija Kurira izazvala je pravu paniku kod pojedinih političara, koji na sve načine pokušavaju da zloupotrebe našu akciju i utiču na ishod glasanja. Posle prve faze takmičenja na noge su podignuti svi stranački aktivisti, kojima je naređeno da otvaraju što više lažnih Fejsbuk profila i na taj način pomognu svom favoritu.

Čitajte još u štampanom izdanju Kurira od 29. novembra 2016:

HISTERIJA ZBOG GLASANJA DRMA I ESTRADU: Legende uz Tomu Nikolića, Saša Popović za Vučića

TRAGIČNA SUDBINA SLAVICE BURMAZOVIĆ: Tukao me i lomio mi nos

BAHATA STANARKA UGROZILA ŽIVOTE KOMŠIJA: Danina sestra zapalila stan

ŠOK U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Dizala nam se kosa na glavi šta su radili detetu

LIBIJCI MOLE: Putine, spasi nas od IS!

NOLE NE ODUSTAJE OD VEGANSKE ISHRANE: Na svadbi jeo travke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track