UGRABITE NEVEROVATNE TRAVELLANDOVE POPUSTE NA LETOVANJE U GRČKOJ! HOTELSKI SMEŠTAJ NIKAD POVOLJNIJI!
Foto: Promo

UGRABITE NEVEROVATNE TRAVELLANDOVE POPUSTE NA LETOVANJE U GRČKOJ! HOTELSKI SMEŠTAJ NIKAD POVOLJNIJI!

Zabava -

Nema sumnje da je među domaćim turistima, već godinama unazad, Grčka ubedljivo najpopularnija letnja destinacija. Razloge tome treba tražiti u brojnim vrednostima koje najjužnija balkanska zemlja nudi – toplo more, predivne plaže i mediteranski klimat isprepletani sa kulturno – istorijskim bogatstvom jedne od najstarijih civilizacija na svetu čine ovu destinaciju veoma atraktivnom!

foto: Promo

Ukoliko ste u potrazi za idealnim smeštajem u Grčkoj - sa turističkom agencijom ,,Travelland” nećete pogrešiti. U mnogobrojnim regijama Grčke ,,Travelland” može da vam pomogne da pronađete idealan hotel, a uz rezervacije do 15. marta i da ostvarite značajne popuste. Nijedna agencija u Evropi ne nudi toliko popusta na hotele u Grčkoj, bilo da je reč o 2, 3, 4 ili 5 zvezdica!

foto: Promo

Zvezda ,,Travellandove” ponude je kompleks Porto Carras Grand Resort koji obuhvata dva sjajna hotela sa po 5*, Meliton i Sithoniu. Ovi hoteli u blizini Neos Marmarasa će sigurno doprineti da vaš doživljaj letovanja bude potpun jer je ovaj deo Grčke obale nadaleko poznat po prelepim borovim šumama, kristalno čistom moru smaragdne boje i dugim peščanim plažama sa kojih se može uživati i u spektakularnim zalascima sunca. I Meliton i Sithonia raspolažu sadržajima kakve možete samo da zamislite, a dostupni su po neverovatnim cenama za koje važi popust i do 50%!

foto: Promo

Hoteli sa 5 zvezdica širom Grčke čekaju na vas – Athena Pallas u mestu Nikiti na Halkidikiju je spremna da upotpuni letovanje svim zaljubljenicima u ovo grčko poluostrvo. Ovaj neverovatan hotel na Elia plaži je dostupan sa popustom i do 32%.

foto: Promo

Novoizgrađeni velelepni objekat sa 5 zvezdica na poluostrvu Kasandra, u blizini Nea Potidee pod nazivom Pomegranate, je idealan za porodice sa decom! Hotel nudi 175 prostornih i udobnih soba različitih kategorija, barove i restorane, bazen, terase, fitness centar.. Pomergranate takođe ulazi u ovosezonsku ponudu ,,Travellanda” a letovanje u njemu možete priuštiti po ceni koja je i do 32% niža za rezervacije do 15. marta!

foto: Promo

Na ovom poluostrvu, u blizini mesta Posidi, nalaze se još dva prelepa luksuzna hotela koji mogu biti vaš ovogodišnji izbor za letovanje: Xenios Dolphin Beach 3* i nešto luksuzniji Possidi Paradise 4*. Xenios Dolphin Beach Hotel 3* je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani Kasandre, odmah pored Posidija. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park. Ovi hoteli nude all inclusive i polupansionski smeštaj i na sniženju su do 15.03. i do 32%, odnosno 42%.

foto: Promo

Ukoliko Vam se dopada osunčano poluostrvo Kasandra još jedan interesantan hotel koji ,,Travelland” nudi je Potidea Palace, udaljen kilometar od mesta Nea Potidea, i idealno lociran na obali između dva zaliva. Ovo nedavno renovirano hotelsko zdanje od 4* nudi sve što vam je potrebno za idealan odmor. Za ovaj hotel akutelan je popust i do 42%.

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedan od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže nudi all inclusive i polupansion uslugu. Uz popust koji je aktuelan do 15. marta možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 42% nižoj ceni!

foto: Promo

Nešto skromniji ali ipak veoma udoban smeštaj nudi hotel Lito, nedaleko od Litohora, a u širem krugu Katerinija. Smeštaj po sobi, pogodnoj za dvoje odraslih i jedno dete u ovom hotelu sa 2*, možete dobiti po ceni već od 340€.

Pronađite idealan tajming za putovanje i iskoristite ,,Travellandove” popuste jer tradicionalno kvalitetna Grčka i odmor kakav zaslužujete vas čekaju!

Požurite da iskoristite neverovatne popuste na rezervacije do 15. marta i letujete po cenama sniženim i preko 50%!

Više informacija možete pronaći na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

Promo tekst - Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track