ŽURKA NA EGZITU: Amerikanac podržao proteste protiv diktature
Foto: Stefan Jokić

POLITIČKA PORUKA ZA KRAJ OSAMNAESTOG IZDANJA EGZITA

ŽURKA NA EGZITU: Amerikanac podržao proteste protiv diktature

Exit 2018 -

Velikom žurkom na Dens areni juče je u ranim jutarnjim satima završen ovogodišnji Egzit, koji je sa više od 215.000 posetilaca najposećeniji do sada.

foto: Stefan Jokić

Noć između nedelje i ponedeljka na Petrovaradinskoj tvrđavi obeležili su koncerti na Mejn stejdžu, posebno nastup Hardvela, jednog od najboljih di-džejeva na svetu, zatim Ortodoks Keltsa i Masima Savića na Fjužnu i legendarne Nine Kravic na Dens areni.

foto: Stefan Jokić

Organizatori zadovoljni

Organizatori jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi mogu biti više nego zadovoljni jer, osim što je poseta bila rekordna, s punim pravom mogu reći da je 18. izdanje bilo i, kada se pogleda lista učesnika, najkvalitetnije do sada - svaka od pet večeri obilovala je nastupima najvećih svetskih, regionalnih i domaćih zvezda.

Poslednje noći najveću podršku mladima u Srbiji pružio je nova soul zvezda Rori Grejam, alijas Rag ‚n‘ Boun Men ili, kako ga nazivaju, „nežni džin neponovljivog glasa“. On se slikao s fanovima držeći u ruku žutu patkicu, simbol građanskih protesta protiv diktature i akcije „Ne davimo Beograd“.

foto: Stefan Jokić

Nastavak žurke u Budvi

Egzit karavan, koji ove godine slavi 50 godina od čuvenog leta ljubavi, nakon krstarenja od Umaga do Temišvara, seli se u Crnu Goru, tačnije u Budvu, gde će od 13. do 15. jula biti održan četvrti po redu festival Si dens.

Kurir / M. Cukić

Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track