NAJBOLNIJI TRENUCI U ŽIVOTU: Zvezde koje su tragično izgubile supružnike
Foto: Profimedia

Prerano ostali bez voljenih

NAJBOLNIJI TRENUCI U ŽIVOTU: Zvezde koje su tragično izgubile supružnike

Pop kultura -
Sve ličnosti su rekle da su veoma teško preboleli smrt muža ili žene, a neki nisu nikada

U životu postoji samo nekoliko situacija bolnijih od gubitka supružnika.

Predstavljamo vam nekoliko poznatih holivudskih ličnosti koje su prerano ostale bez voljene osobe.

Liam Nison

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Glimčeva dugogodišnja žena, dobitnica Toni nagrade, Nataša Ričardson, umrla je tragično od povreda glave koje je dobila zbog nesreće na skijanju u martu 2009. godine. U intervjuu je Nison priznao da i dalje pati za svojom ženom. "Njena smrt nikada nije bila stvarna. Još uvek nije. Kada sam u našem stanu u Njujorku i čujem da se vrata otvaraju, i dalje pomislim da ću čuti njen glas...", rekao je glumac.

Kejti Kjurik

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Voditeljka vesti izgubila je supruga pre skoro 17 godina. Džej Monahan izgubio je bitku sa rakom creva 1998. godine. Smrt svog muža, voditeljka je iskoristila kako bi podigla svest o raku creva i ranom otkrivanju.

Stenli Tuči

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Nominovani za Oskara izgubio je ženu sa kojom je bio oženje 14 godina. Kejt je umrla od raka dojke 2009. gidine. Dve godine nakon smrti Kejt, Tuči je počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Felisiti Blant. Iako su srećno venčani, Stenli je priznao da i dalje oseća krivicu jer je nastavio sa svojim životom tako brzo nakon smrti supruge. "Bilo je stvarno teško da idem sa Felisiti na odmore, bilo gde. Osećao sam se krivim. To je užasno. Uvek osećate krivicu", rekao je jednom prilikom.

Džoan Rivers

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Muž zabavljačice (sada već preminule), Edgar Rozenberg, izvršio je samoubistvo 1987. godine. Njen tok-šou je otkazan kasnije te godine, usled brojnih kritika i tračeva... Deceniju kasnije, Riversova je priznala da je mnogo patila za mužem, toliko, da je i sama potezala pištolj na sebe.

Martin Šort

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Komičar je izgubio ženu sa kojom je bio 30 godina u braku. Nensi Dolma, inače glumica, umrla je od raka jajnika 2010. godine. Uprkos tragičnom gubitku, Šort je 2014. priznao da i dalje "komunicira" sa svojom pokojnom ženom. "U svom dugom braku, toliko smo ušli jedno drugom u misli, da ja mogu da "odigram" razgovore koje bismo imali danas", rekao je Martin.

Pirs Brosnan

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Glumčeva prva žena, Kasandra, umrla je nakon druge i bolne bitke sa rakom jajnika 1991. godine. "Gledajući nekog koga mnogo voliš kako mu bolest jede deo po deo duše, takva vrsta tuge postane deo tvoje psihe", rekao je Brosnan.

Pirs je priznao pred mmilionima gledalaca :"Držao sam darežljivu, jaku i prelepu ruku svoje prvve žene Kesi, dok joj je rak jajnika oduzimao život prerano".

Deset godina kasnije se Pirs oženio američkom novinarkom Kili Šej Smit. Imaju dva sina - Dilana i Parisa.Beti Vajt

Glumica i komičarka izgubila je muža Alena Ludena, sa kojim je bila 20 godina u braku. On je preminuo 1981. giodine nakon borbe sa rakom stomaka. Beti je ove godine u gostovanju kod Opre Vinfri priznala da jedino u životu žali što se nije udala za Alena ranije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track