KOSA RASTE LUDAČKOM BRZINOM! Tri domaća recepta koja daju rezultate ODMAH
Foto: Profimedia

JEFTINO REŠENJE IZ KUHINJE

KOSA RASTE LUDAČKOM BRZINOM! Tri domaća recepta koja daju rezultate ODMAH

Žena -

Ako se borite sa problemom opadanja kose ili sa isuviše tankim i retkim vlasima, ili ako pak želite da vam kosa poraste u rekordnom roku, postoje jednostavna i praktična rešenja. Da sve bude daleko bolje, način na koji možete da podstaknete kosu da raste je jeftin i prirodan.

Naime, kako bi vaša kosa bila zdrava, gušća, ali i kako bi brže rasla, neophodno je da u negu uvrstite biljna ulja, i to pre svega kokosovo, maslinovo i ulje ruzmarina.

Kokosovo ulje Kokosovo ulje je najbolje prirodno ulje protiv opadanja kose, jer prodire duboko u samu dlaku i štiti je od isušivanja. Sve što je potrebno jeste da kokosovo ulje umasirate u kožu glave, a nakon nekoliko sati isperete ga. Postupak treba da ponovljate što češće.

foto: Profimedia.rs

Maslinovo ulje Maslinovo ulje je efikasno jer sadrži masne kiseline i svojstva koja podstiču raste kose. Zagrejte maslinovo ulje između dlanova, pa ga umasirajte u teme i kosu. Nakon pola sata, isperite blagim šamponom.

foto: Profimedia

Ulje ruzmarina Mešavinu maslinovog ulja i svežeg ruzmarina umasirajte u kosu, umasirati na vlasi, pa ostaviti par sati da odstoji. Kosu isprati na uobičajen način. Ovaj miks ima još jedan benefit - usporava pojavu sedih!

(Kurir.rs/Foto: Profimedia.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track