Foto: Tanjug Rade Prelić

ŠTA OTKRIVA BAJDENOVA KRAVATA: Za posetu Srbiji odabrao plavu na pruge, evo šta to govori

BEOGRAD - Stručnjaci kažu da se na osnovu boje ili dezena kravate, može mnogo toga saznati o nekoj osobi. Ako je ta osoba na visokoj političkoj funkciji, tada boja i dezen kravate igraju skrivenu ulogu diplomatskom nastupu.

Politika
> 00:00h

Potpredsednik SAD Džozef Bajden stigao je u Beograd, a mongi su poglede uperili upravo u njegovu kravatu. On je za posetu Srbiji izabrao plavu kravatu na pruge.

Kravata na pruge otkriva perfekcionistu, osobu koja sve planira, što znači da kod njega nema mesta za spontanost. Čistunac je, preterano uredan, porodica mu je veoma važna, pa se trudi da taj segment njegovog života funkcioniše besprekorno.

Plava kravata govori o tome da se vama može uvek verovati i da ste verni. Vlasnici plavih kravata u svemu traže zabavu.

Dobri su govornici, umeju sve da vam prodaju, glasni su. Imaju stila, veoma su kreativni i vole sa entuzijazmom da propagiraju svoje ideje. Nisu naročito organizovani i u isto vreme na umu im je stotinak stvari. Iskreni su, smireni.

Što se tiče njegovog domaćina, premijera Aleksandra Vučića koji ga je dočekao na aerodromu, njegov izbor su takođe pruge, ali crveno-bele.

Crvena kravata simbolizuju dominantnost, strast i senzualnost. Nose je hrabre osobe, grlate i one koje imaju snažnu ličnost. Obično su takvi muškarci uspešni i u centru pažnje. Oni su predvodnici, jer imaju veliki ego. Žive punim plićima i uvek dobijaju ono što žele.

KURIR OTKRIVA TAJNE PORUKE Dobro pogledajte boju sakoa Merkelove u kom će doći u BG! Ako je u bež...

SUSRET VUČIĆA I RAME: Čuli smo šta su rekli, a evo šta kažu njihove kravate

KRAVATE IH ODAJU: Keri prati modu, Lavrov perfekcionista, a Dačić i Vučić...