Foto: Bogdan Vranješević

Jezivo ubistvo

OVO JE TRENUTAK PRED TRAGEDIJU: Došlo je do koškanja, a ubica se vratio i udarao taksistu!

KRAGUJEVAC - Kragujevački taksista Branislav Đukić zvani Đuka (66) umro je u sredu, tačno u 22.11, kod broja 266 u Ulici Dr Jovana Ristića, nakon što ga je brutalno pretukao sugrađanin Nikola D. (34) koga je prethodno dovezao na željenu adresu!

Crna Hronika
> 00:00h

Osumnjičeni za ubistvo uhapšen je samo nekoliko sati posle događaja koji je šokirao Kragujevčane.

FOTO: Bogdan Vranješević/Privatna arhiva

- Po našim dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni je odbio da plati vožnju i uz svađu sa taksistom počeo da izlazi iz automobila „punto“. Na snimku sigurnosne kamere u obližnjoj menjačnici vidi se kako je taksista pokušao da zadrži putnika povlačeći ga za jaknu, dok se ovaj otimao. Nikola se potom vratio u automobil i počeo pesnicama da udara Đukića u glavu i telo. To je trajalo nekoliko sekundi. Osumnjičeni je zatim izašao iz automobila, Đukić je klonuo i u besvesnom stanju spalo mu je stopalo noge sa kočnice, zbog čega je „punto“ nekontrolisano krenuo nizbrdo i posle dvadesetak metara se zakucao u rashladnu vitrinu za sladoled ispred trafike na suprotnoj strani ulice, kaže Kurirov izvor iz istrage.

FOTO: Bogdan Vranješević

Prema saznanjima Kurira, jedan od prolaznika video je kako je automobil udario u frižider. Pomislio je da je reč o udesu, pa je pozvao saobraćajnu policiju. Međutim, kada su stigli, saobraćajci su na beživotnom telu taksiste videli brojne povrede i shvatili da rane nisu posledica nezgode...

FOTO: Bogdan Vranješević

Nikola je pre toga otišao sa lica mesta, ali se posle nekog vremena, dok je trajao uviđaj, vratio i čak raspitivao kod policajaca šta se dogodilo.

FOTO: Bogdan Vranješević

Prema nezvaničnim informacijama, neko od očevidaca incidenta ga je prepoznao i ukazao policajcima da je to napadač na taksistu, posle čega je klupko počelo da se odmotava...

SVIREPO UBISTVO U KRAGUJEVCU: Taksista brutalno isprebijan na smrt zbog 180 dinara, napadač uhvaćen

VRATIO SE NA MESTO ZLOČINA Ovako je uhapšen čovek koji je ubio taksistu u Kragujevcu zbog 180 dinara