Foto: Privatna Arhiva

pronašli se!

ŠOKANTNO LJUBAVNO PISMO IZ ZATVORA! TASMANIJSKI ĐAVO PISAO GLUMICI KOJA JE ISKASAPILA MAJKU I BABU! Unuka zvezde Boljeg života ukrala srce ultimatfajteru!

Miljan Đurašinović (39) sumnjiči se da je 5. septembra automobilom udario Nikolu P. (74), koji je prelazio ulicu, pa ga brutalno pretukao

Crna Hronika

Ultimatfajter Miljan Đurašinović (39), poznatiji kao Tasmanijski Đavo, uhapšen je zbog sumnje da je 5. septembra ove godine u Deligradskoj ulici

automobilom udario Nikolu P. (74), koji je prelazio ulicu.

Posle incidenta u saobraćaju Đurašinović je, kako se sumnja, izašao iz "audija" i nekoliko puta starca udario rukom u glavu.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati, posle kojeg će uz krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja biti priveden u Prvo osnovno tužilaštvo - saopštio je juče MUP.

Napad mačetom

Ultimatfajter, koji je odranije poznat po nasilničkom ponašanju, posle napada na starijeg čoveka pobegao je s lica mesta i do juče je bio u bekstvu. Tog dana, prema rečima očevidaca, zakačio je starca "audijem", a kad mu je Nikola P. udario rukom po haubi "audija", on je izleteo iz automobila.

- Udario je dedu pesnicom u lice, nesrećni čovek je od udarca pao, on je, pošto je nokautirao čoveka, seo u kola i odvezao se - ispričao je očevidac.

Tasmanijski Đavo bio je osuđen na dve i po godine zbog nasilja u porodici, jer je 2016. napao suprugu, a potom pretio njoj i deci. Kasnije, tokom suđenja, u sudnici je udario policajca koji je svedočio protiv njega. U novogodišnjoj noći 2006. godine Đurašinović je nakon opšte tuče ranjen u jednom beogradskom hotelu. On je 2008. mačetom teško povredio vlasnika kladionice Stefana Dimitrovskog, zbog čega je najpre osuđen na devet godina zatvora. Kazna mu je potom smanjena na sedam i po godina zatvora, a na kraju je odležao samo pet godina i tri meseca.

Pismo Teodori

Inače, Đurašinović je iz zatvora Zabela pisao u CZ Teodori Viktorović, unuci glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije "Bolji život", osuđenoj za ubistvo majke i bake, i poručio joj da razume situaciju u kojoj je i da su njihove sudbine slične.

- Teodora, razumem tvoju situaciju, jer i sam imam 20 godina robije. Ime mi je Miljan, iz Beograda sam. Nadimak mi je Đavo, jer sam rođen u Đavoljoj varoši. Najumnije osobe su odatle, ponosan sam na svoje poreklo. Voleo bih da se dopisujem s tobom, ali sada sve zavisi od tebe. U zavisnosti od toga da li ćeš i šta ćeš da odgovoriš na ovo moje pismo, zavisi koliko ću da ti se otvorim i ispričam ti svoj život. Ja sam svestan da ću doživotno biti okovan u lancima - piše u pismu koje je Tasmanijski Đavo iz Zabele poštom poslao u CZ.

(Kurir.rs/Foto:Instagram)