Najnovije vesti

OSUĐENA NA 30 GODINA ZATVORA: Glumica Teodora, unuka čuvenog Ciganovića iz Boljeg života, pokušala da zadavi cimerku!
Foto: Facebook

Izazvala incident

OSUĐENA NA 30 GODINA ZATVORA: Glumica Teodora, unuka čuvenog Ciganovića iz Boljeg života, pokušala da zadavi cimerku!

Crna Hronika

Unuka čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“ pred presudu za ubistvo majke i bake umalo ubila ženu s kojom deli ćeliju u CZ

Teodora Viktorović (42), unuka Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije „Bolji život“, koja je zbog ubistva majke Ljiljane (61) i bake Ivanke (90) Đukić osuđena u Višem sudu u Beogradu na 30 godina zatvora, pokušala je da zadavi cimerku u Centralnom zatvoru u Beogradu.


Incident se, kako Kurir saznaje, dogodio nekoliko dana pred presudu koja joj je izrečena.

- Teodora je nasrnula na cimerku koja nije poznata javnosti. Uhvatila ju je za vrat i počela da je davi. Žena je pokušala da se odbrani, ali su njenu vrisku, koja je odzvanjala blokom, čuli stražari i odmah dotrčali. Čim je stražarka otvorila vrata i ušla u ćeliju, Teodora je nasrnula i na nju - otkriva izvor Kurira upućen u dešavanja iza rešetaka.


Pomahnitalu glumicu, koja je inače sitne građe, stražari su jedva uspeli da smire i savladaju. Kako naš sagovornik otkriva, njena ćelija odmah je detaljno pretresena kako bi se proverilo da u njoj slučajno nema nedozvoljenih sredstava, a protiv nje će zbog grubog kršenja pravila ponašanja biti pokrenut i disciplinski postupak.

foto: Nebojša Mandić


On podseća da ovo nije prvi fizički obračun čiji je akter bila glumica, koja je pred sudom priznala ubistvo majke i babe.

- Pre nešto više od godinu dana ona je ćeliju delila s Tanjom Mahmud, koja je u pritvoru bila zbog sumnje da je ubila svoju bebu. Njih dve su se sukobile i potukle navodno zbog svađe oko higijenskog uloška. Posle toga su razdvojene - objašnjava on.


Osim tuče s cimerkama, podsetimo, nedavno je Uprava zatvora obavestila Viši sud da je glumica u pritvoru Centralnog zatvora koristila heroin. Taj podatak obelodanjen je na suđenju, ali nije rečeno da li je otkriveno na koji je način nabavila drogu, niti koliko je dugo koristila.

 

Obilazi je suprug

PRETILA DA ĆE NAUDITI I SEBI


Teodoru Viktorović, kako saznajemo, u pritvoru redovno obilazi suprug. On je prisustvovao i izricanju presude, koju je ona slušala bez ikakvih emocija.

- Pred izricanje presude cimerkama je rekla da će se ubiti ako bude osuđena na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora - otkriva sagovornik Kurira.

 

(Kurir/Jelena Spasić)

Foto: Privatna arhiva, Nebojša Mandić

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ekskluzivni snimak horora u Knez Mihailovoj! Pogledajte kako je čovek gazio ljude kolima u centru Beograda

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...