Foto: Printscreen, Profimedia, Damir Dervišagić

LEKARI ZADOVOLJNI

HIRURG KOJI JE 6 SATI OPERISAO DARKA LAZIĆA I UGRADIO MU KUK I KLIN NA BUTNOJ KOSTI ZA KURIR: Sve je proteklo u najboljem redu

Stars
> 16:13h

Pevaču Darku Laziću u operaciji koja je trajala više od šest sati u KBC Zemun ugrađen mu je veštački kuk, kao i klin na butnoj nozi.

Tim hirurga vodio je direktor Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ prof. dr sc. med. Zoran Baščarević koji je za Kurir rekao da je operacija uspešno prošla.

"Jedino što mogu da vam kažem jeste da je operacija protekla u najboljem redu. Sve je uspešno prošlo", rekao je za Kurir dr Baščarević.

foto: Pritnasceen

Operacija je trajala više od šest sati i prošla je bez komplikacija. Darko je uveden u salu u 7.30, a operacija je završena u 14.20, saznajemo iz izvora u bolnici. Kako smo saznali, operacija je morala je da traje tako dugo budući da su prvo lekari morali da saniraju butnu kost, da ugrade klin, pa tek onda se moglo početi sa ugradnjom proteze.

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi.

foto: Marina Lopičić/Printscreen

Kurir.rs/N,M/PDV/Foto Kurir