NEIZVESNOST U KBC ZEMUN

DARKO LAZIĆ NA OPERACIONOM STOLU PROVEO VIŠE OD 6 SATI: Ugrađen mu veštački kuk i klin u butnoj kosti! Evo zašto je operacija tako dugo trajala (KURIR TV)

Stars -

Darko Lazić oko osam sati odveden je u operacionu salu, a posle četiri sata završena je prvi deo operacije, ugradnja klina u butnu kost, a onda su lekari počeli da rade ugradnju veštačkog kuka, kaže izvor iz bolnice.

Jedan tim lekara je radio na butnoj kosti, ugrađen mu je femur, odnosto klin u butnoj kosti, dok je drugi tim lekara radio kuk.

Operacija je trajala više od šest sati i prošla je bez komplikacija. Darko je uveden u salu u 7.30, a operacija je završena u 14.20, saznajemo iz izvora u bolnici. Kako smo saznali, operacija je morala je da traje tako dugo budući da su prvo lekari morali da saniraju butnu kost, da ugrade klin, pa tek onda se moglo početi sa ugradnjom proteze.

Operaciju je vodio direktor Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ prof. dr sc. med. Zoran Baščarević.

U hodniku bolnice nestrpljivo su čekali pevačevi roditelji i verenica Marina, koji su čim je operacija završena otišli kući.

foto: Kurir

"Ubeđena sam da će biti dobro. Tu smo i čekamo kraj operacije", rekla je Darkova izabranica, koja sa pevačevom porodicom čeka ishod operacije.

Darko Lazić oko osam sati odveden je u operacionu salu. U Zemunsku bolnicu jutros su stigli njegov otac Milan, tetka Zorica i verenica Marina Gagić.

Darkova baka Zlata nije došla u bolnicu, ali je svim srcem uz svog unuka. Zbog komplikacija koje su pre tri dana desile usled unutrašnjeg krvarenja, kada su pevaču iz pluća izvađene dve litre krvi, tačan datum operacije noge je do poslednjeg trenutka bio neizvestan.

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi.

Kurir.rs/N,M/PDV/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track