ORTOPED HIRURG OTKRIVA ZA KURIR: Ovako je Darko Lazić slomio kuk i butnu kost kad je SLETEO s puta i prevrnuo se na krov!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Pevač više od 6 sati bio na operacionom stolu

ORTOPED HIRURG OTKRIVA ZA KURIR: Ovako je Darko Lazić slomio kuk i butnu kost kad je SLETEO s puta i prevrnuo se na krov!

Stars -

Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo strašnu saobraćajnu nesreću, operisan je dva puta u KBC Zemun. Pošto mu je izvađena slezina, a nekoliko dana potom je imao i intervenciju na plućima kada mu je izvađeno oko dva litra krvi, pevač je danas više od šest sati bio u operacionoj sali.

Doktori iz KBC Zemun i tim sa Instituta Banjica uradili su femur butne kosti, a potom i ugradnju veštačkog kuka.

Darka su u operacionu salu uveli nešto pre osam časova, a prvi deo operacije je trajao četiri sata, onda je pevač odveden na rendgen da bi ga lekari vratili u salu kako bi mu operisali kuk. Operacija je završena u 14.20 i sve je, kako smo saznali, prošlo bez komplikacija.

foto: Kurir

Povrede butne kosti i kuka, koje je zadobio pevač, kako nam je rekao jedan hirurg ortoped, dešavaju se prilikom saobraćajnih nesreća kada vozač kolenom udari u instrumentalnu tablu dolazi do pucanja butne kosti i kuka.

foto: Kurir

Kurir.rs/PDV/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track