Foto: Pritnscreen Instagram

noviteti

EVO I SORAJINOG ODGOVORA JELENI KARLEUŠI! KORISTILA JOJ MUŽA, A SADA SE JAVNO OGLASILA: Posle skandala sa oženjenim DUŠKOM TOŠIĆEM, starleta se pita SAMO JEDNO! (FOTO)

Stars
> 10:17h

Soraja Vučelić oglasila se nakon što su isplivali detalji njenog odnosa sa Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše, čime je ponovo dospela u centar dešavanja. Naime, otkako ju je tajno verio jedan od najbogatijih Rusa u Moskvi, starleta se elegantno sklonila od malograđanskih priča, ali nova afera ponovo je pokrenula njenu itekako burnu prošlost.

Naime, Soraja se oglasila putem svog Instagrama i prokomentarisala aferu sa suprugom Jelene Karleuše.

"Bravo, ubacite me u još neku aferu, zaista ne znam gde je kraj", napisala je zbunjena Vučelićeva u svojoj "Instagram priči".

foto: Pritnscreen Instagram

Podsetimo, kako je Kurir ekskluzivno saznao, fudbaler Duško Tošić tajno se viđao sa starletom Sorajom Sarom Vučelić. Koliko je bio opčinjen njom govori i skupoceni pokon koji joj je kupio, a radi se o narukvici „kartije“ optočenu dijamantima vrednoj čak 60.000 evra.

Kako je afera trajala, Vučelićeva je odlazila u Istanbul kod Karleušinog muža, a Duško joj je pričao da će se razvesti od Jelene i nju predstaviti kao novu devojku...

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: