DUŠKO UNIŠTIO KARLEUŠU SA STARLETOM! Tošić odlepio za SORAJOM, tajno se viđao sa njom, kupio joj narukvicu od 60.000 €, obećao da će se RAZVESTI od Jelene!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO!

DUŠKO UNIŠTIO KARLEUŠU SA STARLETOM! Tošić odlepio za SORAJOM, tajno se viđao sa njom, kupio joj narukvicu od 60.000 €, obećao da će se RAZVESTI od Jelene!

Stars -

Suprug Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić tajno se viđao i sa starletom Sorajom Sarom Vučelić, ekskluzivno saznaje Kurir! Toliko je bio opčinjen njom da joj je kupio narukvicu „kartije“ optočenu dijamantima od čak 60.000 evra!

To nije sve, Vučelićeva je odlazila u Istanbul kod Karleušinog muža, a Duško joj je pričao da će se razvesti od Jelene i nju predstaviti kao novu devojku...

foto: Ana Paunković

- Duško je odlepio za Sorajom. Bio je uporan i svaki dan joj je pisao, ali je Soraja u početku tvrdila pazar. Nije ga poznavala dobro, pa nije bila sigurna da je on ozbiljan udvarač i nije želela da se upusti u tu vrstu avanture. Međutim, Duško je sve radio da je osvoji. Govorio joj je da od nje nema zgodnije i lepše devojke - kaže naš sagovornik.

foto: Privatna arhiva

Naš izvor tvrdi da se Tošić oduševio kad je video Soraju na aerodromu.

- On ih je sačekao na aerodromu. Odmah joj je udelio kompliment. Često joj je govorio da izgleda mnogo bolje u prirodi nego na fotografijama. Isticao je da je lepa i zgodna, čak zgodnija od manekenki koje paradiraju modnim pistama. Soraja mu se zahvalila, ali nije pridavala veliki značaj tome što joj govori. Duško je bio sjajan domaćin. Izvodio je Soraju i njenu drugaricu po najskupljim restoranima i pokazao im grad. Bio je baš srdačan - kaže naš izvor.

foto: Privatna arhiva

Prema njegovim rečima, Tošić je posle izvesnog vremena opet pozvao bivšu voditeljku televizije Hepi da mu se pridruži u Istanbulu i ona je otišla sama.

- Tada ju je iznenadio narukvicom koja vredi čitavo bogatstvo. Nije mogla da veruje. Ponašao se prema njoj kao prema princezi. Upoznao ju je s prijateljima i nekim saigračima. Pričao je da će se razvesti od Jelene i tada Soraju predstaviti kao svoju devojku. On ju je držao kao malo vode na dlanu i obasipao ju je poklonima, a narukvica je najskuplja od svega što joj je kupio. Iako je bio divan prema njoj, Soraja je pred Novu godinu počela da se hladi i prestala je da se viđa s njim. On joj i dalje piše, zove je da dođe kod njega u Kinu, ali ona zasad taj poziv nije prihvatila - završava naš sagovornik.

foto: Marina Lopičić

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sorajom i Duškom, ali njihovi brojevi telefona poznati redakciji bili su nedostupni.

Kurir/Ljiljana Stanišić Foto: Privatna arhiva, Marina Lopičić, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja