Foto: Printskrin

napeto

MILJANI STIGLI ZVANIČNI REZULTATI! A Marija samo seva pogledom: Morao Veliki šef da joj šalje pismo da bi znala DA LI JE TRUDNA ILI NE!

Rijaliti
> 18:12h

Miljani Kulić tokom Zoline posete stigli su zvanični rezultati od lekara koji su potvrdili njenu trudnoću.

foto: Printscreen

Naime, ona je uradila analizu krvi kako bi sa sigurnošću znala da li je u drugom stanju ili ne. Ipak, kućni testovi umeju da omanu, pa je iskoristila priliku da danas, tokom Zoline posete, zajedno sačekaju zvanične rezultate. Međutim, kada je stigao papir, ona nije znala da "dešifruje šta piše", pa se razmišljala da li da baci papir u jezero majci preko puta, da joj ona pomogne.

"Kako nas Marija gleda, samo što nas puškom ne gađa!" prokomentarisao je Zola, kom nije strano da ga buduća tašta "ne miriše" mnogo.

Osim majci, Miljana je zatražila i pomoć od produkcije, te je ubrzo stiglo i pismo velikog šefa.

foto: Printscreen

"Miljana, Zola, čestitamo, test je potvrdio Miljaninu trudnoću. Pozdrav, Veliki šef", pisalo je kratko, nakon čega je par nastavio sa grljenjem i poljupcima.

Marija kada je saznala vesti, nije burno reagovala, ali joj se po tonu čulo da joj nimalo nije svejedno.

"Šta ima meni da čita... Još kaže Miljani - pročitaj majci. Bezobrazluk! Oni će da ga čuvaju, neću sigurno ja. To ne folazi u obrzir. Rekla sam. Kraj. Nek' se pokažu sad! I koliko se vole i koliko su ozbiljni", gunđala je Marija, oko koje su stajali i sedeli brojni znatiželjni, ali i zabrinuti zadrugari.

Iako je već suštinski znala, zvanični rezultati veoma su je iznenadili. Rapslakala se, iako je već istakla da bi volela da je devojčica, pa da se zove Milica ili Ljubica.

"Voleo bih devojčicu zbog imena, ali dečaka ovako, ono nekako, znaš kako kažu", rekao joj je Zola tada.

"Ako bude muško zvaće se Živojin", siguran je bio on.

Zola, inače, planira da sa Miljanom i decom živi u Banja Luci, iako se Miljana i ne bi mnogo odvajala od roditelja i sestara.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen