Foto: Printskrin / You Tube

tužna priča

LEPI MIĆA JE PODSEĆA NA PREMINULU BAKU?! Jelena Pešić u AGONIJI danima, PLAČE I NE SME cimera da POGLEDA U OČI! TEŠKA MUKA!

Rijaliti

Jelena Pešić u februaru tekuće godine izgubila je baku Radicu, što je na učesnicu "Zadruge" ostavilo duboki trag. Naime, Jelena se tokom borbe za život babe vraćala svako veče kući umorna, jer je preko dana radila kako bi pomogla majci oko brige.

"Jelena je sada prvi put u potpunosti odvojena od svoje porodice, a u pogledu Lepog Miće prepoznala je bakinu želju da joj nešto kaže u trenucima kada već nije mogla ni da govori. Možda se ničijim suzama ne treba smejati pre nego se čuje istina koja iza njih stoji", ispričala je Jelenina drugarica.

Da ovo nije jedina trgedija koja je zadesila porodicu Pešić, govori i bolest sa kojom se brat zadrugarke nosio godinama, a onda i opaka bolest njene majke.

"Kao mali Peca je preležao i jedan od agresivnijih oblika leukemije. Borba za njegov život bila je mučna i teška i trajala je godinama. Kako je majka Jasna često bila odsutna od kuće, jer je sa bratom mesecima ležala u bolnici, Jelenu i mlađeg brata Lazara, koji je tada bio još uvek beba, čuvala je i o njima brinula baka Radica. U godinama nakon Pecinog izlečenja, usledila je borba za život Jasne Pešić – Jelenine majke kojoj je, nekoliko meseci nakon što je izvadila štitnu žlezdu, dijagnostikovan tumor na mozgu. Usledili su meseci agonije i čekanja na operaciju. Strahovalo se da je u pitanju maligni tumor, ali na ogromnu sreću i radost cele porodice, tumor je bio benigni, pa je osmeh majke Jasne nešto najvrednije što Jelena i danas ima. Za sve to vreme borbe i bolesti, o Jeleni i njenoj braći brinula je i volela ih najlepše što ume baka o kojoj je Jelena i pričala u Zadruzi - ispričao je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs, MV, Pink / Foto: Printscreen