Foto: Printscreen

DRAMA

DALILA DRAGOJEVIĆ NA KAPIJI RIJALITIJA! Histerisala, bacala sve što joj je palo pod ruku pa IZAŠLA NAPOLJE?! (FOTO)

Rijaliti

Pošto nisu dobro ispratili uputstvo Velikog šefa, pojedini zadrugari danas su kažnjeni smanjenjem budžeta, a to je najteže palo Dalili koja se, kako kaže, u istoj situaciji ponovo našla drugu nedelju zaredom.

Nakon što je ishisterisala za crnim stolom i pobacala sve što joj je bilo pod ruku, napustila je Belu kuću i uputila se na kapiju rijalitija, jer više nije mogla da izdrži pritisak.

"Zadrugari, u saopštenju za prodavnicu je jasno stajalo da 15 najmlađih zadrugara kupuje, a to su: Tara Simov, Mina Vrbaški, Miona Jovanović, Nina Babić, Mateja Matijević, Marijana Zonjić, Maja Marinković, Nikola Orozović, Dejan Dragojević, Stefan Kandić, Milica Kemez, Lazar Čolić, Filip Reljić, Miljana Kulić. S obzirom na to da su se ispred prodavnice pojavili, a neki su čak i kupovali oni koji nisu najmlađi, doneli smo odluku da Ivana Šopić, Bane, Stefan Milošević, Iva Grgurić i Dalila Dragojević budu kažnjeni nedeljnim honorarima. Odlučili smo i da svi budu kažnjeni smanjenjem budžeta od po 1000 dinara", glasilo je pismo koje je pročitao Milan Milošević, nakon čega je Dalila skočila kao oparena i počela da besni.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

"Ovo je druga nedelja da se skida 500 dinara od budžeta zbog kupovine. Hteli, ne hteli, zbog Dalile", izjavio je Marko, a to ju je u potpunosti dotuklo.

foto: Printscreen

"Marko, da ti ja nešto kažem. Dalila će da napusti rijaliti i da olakša svima vama. Ja vam to sada javno obećavam. Zato što ste pi*ke je*ene svi ovde!", vrisnula je ona pa se uputila na kapiju.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen