Sve je spremno

ONA JE ZAOVA KAKVA SE SAMO MOŽE POŽELETI! Evo kako se Anastasija sprema za bratovu svadbu! BIĆE SPEKTAKULARNO (VIDEO)

Stars

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Rodić, koja je u trećem mesecu trudnoće, zavetovaće se na večnu ljubav u nedelju, a o njihovoj svadbi javnost bruji danima.

U porodičnom domu danima traju pripreme za svadbu decenije, a maloženjina sestra Anastasija, koja je već, kako su preneli mediji, odlučila šta će obući na venčanju, pomaže mami oko najsitnijih detalja. Ona je navodno već odlučila da se na bratovom venčanju pojavi u odelu, a uveliko se sprema i da mu zapeva.

Cecina ćerka je na Instagram storiju podelila video kako peva i zagreva se za slavlje o kojem će brujati regija. Pevala je pesmu Dragane Mirković "Nevraćam se starim ljubavima".

foto: Pritnscreen

Podsetimo, Ceca je uspela za mesec dana da organizuje čitavo svadbeno veselje za 500 zvanica. Veljko će za ovaj poseban dan imati dva odela, prvo će obući crni smoking, a zatim će se presvući u odelo u sivoj boji. Mladoženja je čak iznajmio poseban autobus koji će svatove od Beograda odvesti do rodnog mesta njegova izabranice. Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Velika pažnja je posvećena i dekoraciji, a cveće od koje će se napraviti prelepi aranžmani stiglo je iz Holandije. Sve će biti u belim i zlatnim tonovima. Određeni stolovi će biti dekorisani i pravim drvećem, što će ceo prostor učiniti dodatno glamuroznim", ispričao je izvor blizak Ražnatovićima. Mladalačka torta bi trebalo da bude teška čak 70 kilograma, a iznosiće se iz nekoliko puta.

Kurir.rs/Foto Printscreen