SVE ĆE BLJEŠTATI NA SVADBI VELJKA I BOGDANE! Torta se unosi dan ranije IZ DELOVA, a nećete verovati koliko je TEŠKA!
Foto: Damir Dervišagić

IZOBILJE NA VENČANJU

SVE ĆE BLJEŠTATI NA SVADBI VELJKA I BOGDANE! Torta se unosi dan ranije IZ DELOVA, a nećete verovati koliko je TEŠKA!

Stars -

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić venčaće se u nedelju, a mediji danima bruje o njihovoj svadbi.

Njhovu svadbu organizovala je Veljkova majka Ceca za samo mesec dana, a na venčanju će biti 500 zvanica, kako priča izvor blizak porodici.

foto: Nemanja Nikolić

"Veljko će za ovaj poseban dan imati dva odela, prvo će obući crni smoking, a zatim će se presvući u odelo u sivoj boji. Bogdana će nositi tri venčanice - tokom crkvene ceremonije će nositi venčanicu u kojoj se udala i Ceca, zatim će obuči drugo za građansko venčanje, nakon čega če se presvući u haljinu. Mladoženja je čak iznajmio poseban autobus koji će svatove od Beograda odvesti do rodnog mesta njegove izabranice", kaže izvor i dodaje:

"Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Velika pažnja je posvećena i dekoraciji, a cveće od koje će se napraviti prelepi aranžmani stiglo je iz Holandije. Sve će biti u belim i zlatnim tonovima. Određeni stolovi će biti dekorisani i pravim drvećem, što će ceo prostor učiniti dodatno glamuroznim.

foto: Damir Dervišagić

Inače, građansko venčanje biće u hotelu, nakon čega se nastavlja svadbeno veselje.

"Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će torta stajati", zaključuje izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja