Foto: Novosti Printscreen, Facebook Printscreen

sve raspoložive snage niške policije u poteri

MONIKINA KOSA PRONAĐENA U KUĆI KOD KNJAŽEVCA: Lociran i opkoljen u selu Orešac! Čeka se hapšenje Malčanskog berberina

Malčanski berberin, koji se sumnjiči da je oteo Moniku Karimanović (12), prema poslednjim i nezvaničnim informacijama, lociran je, a Monika je živa.

Crna Hronika
> 17:03h

Naime, kako se saznaje, on je lociran u selu Orešac u okolini Knjaževca, u obijenoj kući, gde je pronađena kosa za koju se sumnja da je od dvanaestogodišnje Monike Karimanović (12) koja je nestala pre pet dana u naselju Brzi Brod kod Niša.

FOTO: Beta/Biljana Ljubisavljević
FOTO: Beta/Biljana Ljubisavljević
FOTO: Beta/Biljana Ljubisavljević
FOTO: M.S.
FOTO: M.S.

Malčanski berberin je lociran i čeka se na njegovo hapšenje.

Pojedini mediji prenose da kuća u kojoj je pronađena ošišana kosa nestale dvanaestogodišnje Monike Karimanović pripada rođaku Malčanskog berberina.

foto: Kurir/M.S.

Policija, meštani, žandarmerija su na terenu i čeka se da otmičar bude uhapšen.

foto: Kurir/M.S.

Izvor blizak istrazi tvrdi da je Malčanski berberin pobegao u brda, a sa sobom vodi i devojčicu.

foto: Kurir

Policija obavlja uviđaj u kući u selu Orešac kod Knjaževca, u kojoj su, po svemu sudeći, prenoćili oteta devojčica Monika i kidnaper.

Forenzičari detaljno ispituju svaki kutak.

Sumnja se da je to mesto gde je otmičar ošišao dvanaestogodišnju devojčicu.

Kako se nezvanično saznaje, u kući su nađeni tragovi njene kose odnosno šišanja, flaša soka i keks. Kako se saznaje, u ovom selu obijeno je više kuća iz kojih je uzimana hrana.

Prema nezvaničnim informacijama, Monika je viđena je danas kod pruge Niš - Zaječar u mestu Podvis, kako su rekli svedoc Malčanski berberin je viđen kako je vuče živu.

foto: Kurir/M.S.

Podsetimo, mala Monika nestala je prošlog petka u 7.25 sati kada je krenula u školu, a kada ju je zabeležila i nadzorna kamera sa obližnjeg objekta. Tri minuta kasnije jednostavno je nestala.

Prema najnovijim, ali nezvaničnim informacijama, dosad su pronađeni Monikin školski ranac i jakna koja navodno pripada Ninoslavu J. zvanom Mlačanski berberin, za kojim sve raspoložive snage niške policije tragaju u sumnji da je oteo devojčicu (12).

foto: Kurir/M.S.

Inače, Ninoslav J. je pre 25 godina silovao jednu ženu i devojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu napastvovao je dve devojčice od 12 godina. Obe je prethodno ošišao, a jednu je uspeo da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspeo.

Kada je izašao iz zatvora i odmah se "bacio na slanje poruka" preko Fejsbuka, a zbog proganjanja žena je uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

foto: Printscreen Facebook

- On je kao klinac i kao dečak mnogo zlostavljan u selu. Mnogo puta je bio tepan do krvi. To se događalo i kada je izras’o u momka. On je čovek tako tunjav, kako bi se reklo i događalo se da devojčice nahuškaju dečake, a ovi ga izbiju. On nikada nije imao pravog drugara. Često su ga zvali "retardirani". Između ostalog bio je i tvrdoglav malo. Zato mnogi, ako ne i svi u selu misle da je to samo njegov bes inicirao i sve je ovo njegova osveta. Jeste to izopačeno što radi, ali posle godina maltretiranja on je verovatno u svojoj glavi morao da tako nešto učini - pričali ranije meštani u selu Malča.

(Kurir.rs/ Blic/ Novosti)