Foto: Damir Dervišagić

pala analiza

OVO JE RAZLOG ZAŠTO ANABELA U STVARI IMITIRA ĆERKU LUNU?! Neuropsihijatar detaljno o pevačici: To je u Srbiji NORMALNO!

Stars

Anabela Atijas priključila se zadrugarskoj ekipi kako bi ispričala svoju stranu priče vezanu za sve ono što zauzima pozamašan deo medijskog prostora, zbog višegodišnjeg učešća njene ćerke Lune u ovom rijalitiju. Njen slučaj je, navodi se, zaintrigirao neuropsihijatra i dugogodišnjeg direktora Neuropsihijatrijske bolnice "Dr Laza Lazarević", te ga je za prestoničke medije pomno izanalizirao.

"U većini država nije normalno da se majka meša u život ćerke koja ima 25 godina, ali u zemlji Srbiji jeste. Istraživanja pokazuju da kod nas deca žive kod roditelja do svoje 30. godine pa i duže, usled finansijskih nedaća. Otuda praksa da se roditelji mešaju u život svoje dece", istakao je doktor Marić.

foto: Printscreen

"Neke majke žele da kroz decu realizuju ono što nisu u svom životu, naročito ako je u tom životu bilo dosta promašaja. Anabelin odnos prema Luni je patološki, najverovatnije zbog toga što ju je mlada rodila", dodao je neuropsihijatar.

"Ona se često rivalizira sa ćerkom i nesvesno je imitira, želeći da održi i produži svoju mladost. A odavno je poznato da se ne vole identične mane koje prepoznajemo kod osoba koje volimo", zaključio je on.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić