Foto: Instagram, Screenshot

užas

SMRT TI PORUČUJE! Uhapšena nadrilekarka ŽENAMA koje je UNAKAZILA slala jezive PRETEĆE PORUKE

Posle Save Kneževića, koji je uhapšen protekle nedelje, uhapšena je još jedna nadrilekarka koja je poslovala u Banjaluci i Beogradu. U ovom trenuku, 11 osoba je prijavilo Olgicu M., a neke od žrtava su i Željana M., kao i M.F. (31) koja je ispričala svoje stravično iskustvo.

Društvo

O.M., vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, uhapšena je danas na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala telesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata. Ona se sumnjiči da je izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koji su se javili policiji.

Na Instagram profilu "oziljci_od_brazilska_official1" objavljene su slike ranijih konverzacija između oštećenih i vlasnice tog salona, a gde je osumnjičena pokušavala da, kako se navodi u objavama, pretnjama prisili oštećene žene da uklone slike koje su objavile nakon intervencija u tom salonu.

foto: Printscreen/Instagram

Olgica M. je navodno pokušavala tako da obeshrabri žrtve da javno govore o njenom nestručnom radu, a u tim konverzacijama žrtvama je slala poruke u kojima piše "Smrt ti poručuje..."

"Objavila je lažno ženu koja je prezadovoljna njenim radom što naravno nije tačno, ovo su prepiske pre mesec i po dana, žena je sad uništena i blokirana i protiv njene volje je objavila slike kako je zadovoljna..... Ovo je iživljavanje", navodi se u u jednoj od objava na Instagramu.

foto: Printscreen Instagram

Pogledajte pretnje koje je osumnjičena nadrilekarka slala žrtvama.Inače, O.M. se tereti za teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i u roku od 48 časova će biti saslušana u tužilaštvu, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon prijava i provera u Ministarstvu zdravlja, izvršilo dodatne provere, nakon čega je utvrđeno da se, za sada, 11 oštećenih javilo policiji, kojima je osumnjičena neovlašćeno pružajući medicinske usluge iz oblasti estetike izazvala zdravstvene probleme i usled čega postoje indicije da je kod određenih osoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Utvrđeno je i da je ona u dužem vremenskom periodu u "medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu u Drinićkoj ulici, pružala navedene usluge bez odobrenja, odnosno licence Ministarstva zdravlja Srbije, suprotno zakonu o zdravstvenoj zaštiti i pravilnicima koji ureduju obavljanje te vrste usluga.

Inače, o ovoj temi se mesecima unazad govori, a prvi put su u martu obelodanjena iskustva žena iz salona lepote, a kojima je samoproklamovana doktorka "sumnjivim" tretmanima unakazila lice.

Svoje jezivo iskustvo ranije je opisala i Željana M., jedna od "žrtava" kozmetičkog tretmana O.M. koja je zajedno sa još sedam devojaka podnela tužbu. Ona je je salon našla preko Instagrama gde su ga reklamirale i poznate ličnosti.

"Nažalost sam pala u ruke jedne nadrilekarke koja je jako lepo organizovala celu predstavu, salon koji je bio jako lepo urađen, slike za koje sam kasnije saznala da su fotošopirane, reklame koje su plaćene i nažalost ja sam nasela na sve to", započela je svoju ispovest o užasu koji je preživela na ranijoj konferenciji za novinare u Beogradu.

foto: Printscreen Instagram

U salon je došla zbog jednostavne korekcije - podizanja kapaka, a koja se okončala katastrofom - spaljenim kapcima.

"Intervencija je bila jako bolna, a posle nje sam ostala unakažena. Jezivo je izgledalo. Mesecima posle tog zahvata sam oči skrivala kosom, stavljala puder, nisam izlazila napolje", priča.

Kurir.rs/Mondo