Najnovije vesti

OVO JE UHAPŠENA NADRILEKARKA KOJA JE UNAKAZILA NA DESETINE ŽENA: Devojke izlazile sa ranama i spaljenim licem iz njenog salona!
Foto: Printscreen/Instagram

užas

OVO JE UHAPŠENA NADRILEKARKA KOJA JE UNAKAZILA NA DESETINE ŽENA: Devojke izlazile sa ranama i spaljenim licem iz njenog salona!

Društvo

Nadrilekarka Olgica Markanović, uhapšena je danas kada je pokušala da pređe granicu sa Hrvatskom, a ona je još jedna osumnjičena za nadrilekarstvo. Nju je pijavilo udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "SESIAM".

Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštecenih koji su se javili policiji.

Inače, kako smo ranije pisali, još pre 2 meseca nesrećne unakažene žene tražile su da se Olgica nađe iza rešetaka, jer im je, kako su tvrdile uništila zdravlje.

Olgica Markanović, nadrilekarka
foto: Printscreen/Instagram

Čak dvadesetak žena koje tvrde da su ostale sa unakaženim licem, ožiljcima i u velikom riziku od kancera kože nakon tretmana lica u salonu izvesne O. M. na Senjaku podnose protiv vlasnice krivičnu prijavu za nadrilekarstvo, za koje je, prema srpskom krivičnom zakonu, zaprećena kazna i do tri godine zatvora! Naime, prema članu 254 Krivičnog zakonika Srbije, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Olgica Markanović, nadrilekarka
foto: Printscreen/Instagram

Kako je za Kurir ranije ispričala jedna od devojaka (ime i prezime poznato redakciji), koja kaže da je u pomenuti salon otišla kako bi smanjila nos i podigla obrve, a izašla je sa spaljenim licem, njih ne zanimaju novac i odšteta.

unakažene
foto: Instagram

- Sudski veštak je prvi rekao da je ovo nadrilekarstvo i da mi je koža kao da sam prošla kroz požar. Da se razumemo, i svaki lekar pogreši, ali O. M. je uništila lica i živote mnogim ženama. Više od sedam dana nisam mogla da otvorim oči, dva meseca da jedem od krasti koje su pucale i bolnih ožiljaka. Keloidi koji su mi ostali na licu, ali i licima drugih devojaka, nikada neće moći u potpunosti da se uklone, a do kraja života ću morati da nosim masku i kačket i da se sklanjam od sunca, jer smo sad u velikom riziku od kancera kože, pošto je skinut i spaljen ceo epiderm. Ona se predstavljala kao doktor medicine, a nije ni blizu Medicinskog fakulteta prošla, niti se zna gde je završavala edukacije za svoje lasere ili plazma pen - kaže jedna od žrtava i dodaje da ih novac ne zanima, već da će tražiti kaznu zatvora za vlasnicu salona.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja