Milica Adamović i Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

ipak se javio

POSLE PISANJA KURIRA, KRISTIJAN SE IPAK JAVIO DEVOJCI KOJOJ JE OBEĆAO BUBREG! Dao joj je jedno obećanje već ZA DANAS!

Milica je devojka koja je bolesna od 18. dana svog života

Društvo
> 11:18h

Kristijan Golubović juče tokom dana rekao je da planira da da bubreg za bolesnu Milicu Adamović (30) i time učini jedno humano delo.

Međutim, Milica je tokom dana demantovala njegove navode jer ju je on samo "tagovao na storiju" i na njenu poruku nije odgovarao satima.

Ipak, kasnije tokom večeri, posle pisanja Kurira, Kristijan se javio bolesnoj Milici i pitao je šta je sve potrebno da uradi od analiza da bi proverili da li su kompatibilni.

- Kristijan mi se javio tokom večeri i pitao me šta je potrebno da uradi od analiza. Objasnila sam mu, i rekao je da će krenuti da ih radi već danas. Ostaje mi sada samo da čekam. I dalje nemam donora, iako se dosta ljudi javilo sa voljom da uradi analize. Još uvek čekam saznanje koje će mi promeniti život, čekam tog nekog ko je kompatibilan i ko će mi dati bubreg - rekla je Milica za Kurir.

Inače, Milica je devojka koja je bolesna od 18. dana svog života. Najpre je pogrešno lečena od sepse u Boru, da bi potom bila dovezena u Institut za majku i dete u Beogradu, gde takođe nije ustanovljena tačna dijahgnoza, zbog čega joj je, kao ona tvrdi, odstranjen levi bubreg. Drugi bubreg radi joj sa samo 10 odsto.

Došla je u apsurdnu situaciju da ubeđuje lekare da je dobro i da joj dijaliza nije neophodna. Mlada devojka mokri direktrno iz bubrega i zbog toga stalno mora da mokri u vreću.

Kurir.rs/S. Trajković