Foto: Printscreen/Youtube

ISPOVEST

PROFESOR FIZIČKOG 8 MESECI SE DOPISIVAO SA DEVOJKOM KOJU NIJE VIDEO: Nije ni u ludilu pomislio da mu je BLIŽE nego što je OČEKIVAO

Žena

Učitelj fizičkog vaspitanja Mario koji je mislio da je ponovno pronašao ljubav nakon razvoda, kasnije je otkrio da se sve vreme dopisivao sa svojom cimerkom koja je ludo zaljubljena u njega.

On koji već 11 godina živi u zapadnom Londonu, promijenio je svoj život nakon raspada braka nakon čega je ostao bez krova nad glavom i nije mogao da vidi svoju decu.

- Teško sam podneo razvod, počeo sam da se drogiram, bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da vidim decu. Morao sam da se promenim. Kasnije se pojavila i Hana - ispričao je Mario i dodao da je Hanu upoznao preko aplikacije za upoznavanja.

foto: Profimedia

Objasnio je i da je za osam meseci dopisivanja pokušao uživo da je upozna, ali da je ona svaki put odustajala u poslednji čas. Postao je pomalo sumnjičav pa je kontaktirao voditelje emisije 'Catfish' u nadi da će je oni pronaći.

Ispostavilo se da je to zapravo njegova cimerka i bivša "prijateljica s povlasticama" koja je ludo zaljubljena u njega.

Kortni, koja je i Marijova poslovna partnerka koristila se slikama žene s Novog Zelanda.

- On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već gotovo pet godina. Želela sam da vidim kako bi bilo biti njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega - ispričala je Kortni.

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hana zapravo Kortni. Dodao je i kako zna za njenu ljubav prema njemu.

- Volim Kortni kao prijateljicu, kao porodicu, ali to je to. Ne bi išlo dalje od toga - rekao je Mario.

Uprkos izdaji, Mario joj je oprostio, pa i dalje žive zajedno i rade.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail

Bonus video: