Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

tužno

POSLEDNJI POZDRAV ZA RADU (41) IZ BEČA: Matićeva koja se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem biće sahranjena u subotu kod Koceljeve

Crna Hronika

Rada Matić (41) iz Beča, žena koja je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom, biće sahranjena u subotu na lokalnom groblju kod Koceljeve.

Inače, ona se u javnosti pojavila nekoliko meseci posle zločina, a sama je tvrdila da se sa Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vajbera. Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je tvrdila da je ona samo imala nameru da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni i da li je njen suprug umešan. Rada Matić iza sebe je ostavila roditelje, brata, ćerku, zeta i unuke.

foto: Kurir

Podsetimo, nesrećna žena preminula je od moždanog udara. Ovu informaciju ranije je potvrdio i Radin otac Ljubiša Matić koji je rekao da je ona preminula 3. septembra.

- Radi je pozlilo u stanu u Beču i požalila se bratu Radetu da joj nije dobro. Oni su zajedno sedeli do ponoći u stanu, a nakon toga Rade je otišao u svoju sobu da legne. Oko 1.15 Rada je došla kod njega i rekla: "Molim te ustani, pašću" - ispričao je ranije njen otac i dodao:

- Rada je pala preko nogu brata na krevetu. Sin kaže kada je pipnuo bila je hladna kao led. Pozvali su Hitnu, nije imala pulsa, momentalno je umrla.

(Kurir.rs)