Najnovije vesti

ZORAN MARJANOVIĆ NEĆE IĆI NA SAHRANU RADE MATIĆ IZ BEČA: Otkrio svoje razloge, ali oni nemaju NIKAKVE VEZE sa njihovim odnosom!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

Čuva se

ZORAN MARJANOVIĆ NEĆE IĆI NA SAHRANU RADE MATIĆ IZ BEČA: Otkrio svoje razloge, ali oni nemaju NIKAKVE VEZE sa njihovim odnosom!

Crna Hronika
12:34h

Zoran Marjanović neće ići na sahranu Rade Matić, a mnogi to tumače turbulentnim odnosom sa njiom. Međutim, on ima drugačije razloge.

Rada Matić (41), gastarbajterka iz Beča, koja je tvrdila da se dopisivala sa tekstopiscem i kompozitorom Zoranom Marjanovićem (41) posle ubistva njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović (33), umrla je od moždanog udara.

Zoran Marjanović izrazio je žaljenje zbog smrti Matićeve, čija uloga u celoj misteriji ubistva njegove supruge nije rasvetljena.

- Naravno da mi je žao kad vidim statistiku i koliki broj ljudi umire svakodnevno. Sve su to nečije majke, očevi, bake, deke, duše njihovih najbližih se kidaju od tuge za njima. Život je ovo, samo smo u prolazu. Na sahranu neću ići, korona je i treba se pridržavati mera. Ne idem ni u bioskope, pozorišta… - kazao je Marjanović.

Rada Matić se u slučaj ubistva pevačice ubacila iz vedra neba, a odlučila je, kako je govorila, da „razotkrije Zorana”. Matićeva je priznala da je prva stupila u kontakt sa Zoranom i da je sa njim razmenila na hiljade lascivnih poruka. Bečka zavodnica je tvrdila da nije imala nameru da bude sa Zoranom, ali mu je, nakon što su uspostavili kontakt, preko Fejsbuk grupe podrške porodici slala poruke sa sve eksplicitnijim fotografijama. Sa zavodnice je potom prešla u ulogu detektivke, te je, kako tvrdi, u nameri da pomogne u rešavanju slučaja, pozvala policiju i prosledila im poruke koje je razmenjivala sa Zoranom.

(Kurir.rs / Objektiv)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja