OVO JE UZROK SMRTI RADE IZ BEČA, Otac potvrdio tužnu vest: Sin kaže kada je pipnuo bila je HLADNA KAO LED
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

tužno

OVO JE UZROK SMRTI RADE IZ BEČA, Otac potvrdio tužnu vest: Sin kaže kada je pipnuo bila je HLADNA KAO LED

Crna Hronika -

Rada Matić (41) iz Beča preminula je od moždanog udara. Ovu informaciju potvrdio je Radin otac Ljubiša Matić koji je rekao da je njegova ćerka preminula 3. septembra.

- Radi je pozlilo u stanu u Beču i požalila se bratu Radetu da joj nije dobro. Oni su zajedno sedeli do ponoći u stanu, a nakon toga Rade je otišao u svoju sobiu da legne. Oko 1.15 Rada je došla kod njega i rekla: "Molim te ustani, pašću" - ispričao je njen otac.

Nakon toga, Rada je pala preko nogu brata na krevetu.

- Sin kaže kada je pipnuo bila je hladna kao led. Pozvali su Hitnu, nije imala pulsa, momentalno je umrla. Dve ekipe Hitne su pokušale reanimaciju i u bolnici su je stavili na najjače aparate, ali jedan lekar je rekao da bi umrla i da joj se to dogodilo u bolnici jer je udar bio toliko jak - kaže skrhan otac.

Ljubiša kaže da je njegova ćerka imala povremeno visok pritisak i ponekad pila lekove, da je mogla da se leči, ali nije tome pridavala značaj.

Radino telo je na obdukciji, a iz Beča će biti dopremljeno sutra popodne u mesto Donje Crniljevo kod Koceljeve. Sahrana će biti obavljena u subotu popodne, rekao je njen otac.

Podsećamo, Rada Matić je dospela u javnost nakon ubistva pevačice Jelene Marjanović. Ona je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice dopisivala sa njenim suprugom Zoranom Marjanovićem.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track