VOZILA IZLETELA SA PUTA NAKON SUDARA: Detalji saobraćajne nesreće kod Šajkaša POVREĐENE JEDVA IZVUKLI IZ ZGUŽVANOG METALA (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

udes

VOZILA IZLETELA SA PUTA NAKON SUDARA: Detalji saobraćajne nesreće kod Šajkaša POVREĐENE JEDVA IZVUKLI IZ ZGUŽVANOG METALA (FOTO)

Crna Hronika -

Na putu između Šajkaša i Đurđeva jutros oko 7 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

Kako nezvanično saznajemo, A. M. (32) iz Gospođinaca, koji je upravljao automobilom "golf 2" novosadskih registracija, započeo je skretanje u levo i u zadnji deo vozila udario ga je vozilo "audi A3" takođe novosadskih registracija, kojim je upravljao D. G. (25) iz Đurđeva. Od siline udarca vozila su sišla sa puta na zemljanu površinu u pravcu kretanja. Vozila su bila potpuno smrskana, a vatrogasci su sekli lim kako bi došli do putnika.

U "golfu" su bili R.V. (37) i šesnaestogodišnjak iz Žablja i N.D. (49). Povređeni su odvezeni u KVC Vojvodine.

- U Urgentni centar KCV primljeni su pacijenti N.D. (49) sa teškim telesnim povredama, D. G. (25) sa povredama glave i vratne kičme i R. V. (37) sa lakim telesnim povredama. Nakon inicijalnog pregleda, kompletne lekarske pomoći i opservacije N.D. i D.G. su zadržani na daljem lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, a R. V. je pušten na kućno lečenje - saopšteno je iz PR službe KCV.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track