Foto: Aleksandar Jovanović, EPA

NOLE IMA MISIJU?!

ŠOKANTNA TVRDNJA PROFESORA ABRAMOVIĆA: Prema horoskopu, Novak je taj! On će biti DUHOVNI VOĐA ZA ČOVEČANSTVO!

Prof. dr Velimir Abramović izneo je šokantnu tvrdnju u vezi sa Novakom Đokovićem i onim šta ga čeka u budućnosti.

Tenis
> 07:53h

Glavna tema ovih dana u svetu tenisa jeste prvi grend slem u narednoj godini i učešće najboljih igrača planete na Australijan Openu. Naime, prema odluci australijskih vlasti svako ko nije vakcinisan neće moći da bude deo teniskog spektakla.

Najbolji teniser sveta i višestruki osvajač titule u Melburnu Novak Đoković nije hteo da otkrije da li se vakcinisao, a pod znakom pitanja je i njegovo učešće na turniru.

foto: Shutterstock, Profimedia

I dok ceo svet rapravlja o tome Noletu, prof. dr Velimir Abramović izneo je jednu šokantnu teoriju, a vezana je budućnost srpskog tenisera.

"To je čovek sa misijom, ako pogledate njegov horoskop, a horoskop je empirijska nauka sa najvećim brojem podataka od uvek, jer se 6.000 godina beleže horoskopi vladara i njihov život koji možete da proveravata kroz istorijske činjenice", kaže prof. dr Abramović za "Telegraf", inače jedan od najboljih poznavaoca Tesle i njegovog dela.

foto: Printscreen YouTube

"Prema horoskopu, Novak je taj. Nije sto samo svetski prvak u tenisu, postoji i duhovnost. Njemu je sport samo ulaz u drugi deo života gde će on biti jedan od duhovnih vođa sa čovečanstvo. Deluje preterano, ali evo, videćemo za 10 godina, pa ćemo da pričamo", rekao je Abramović.

foto: Profimedia

(Kurir sport/Telegraf)