Foto: Profimedia

neverica u holivudu

DALI SU MU PIŠTOLJ REKVIZIT, SNIMAO JE SA NJIM! Debra Mesing otkrila kako je Boldvin UBIO koleginicu, a jedan detalj je ključan

Pop kultura

Povodom nesreće na filmskom setu koja se dogodila jutros, a u kojoj je Alek Boldvin ubio snimateljku Halinu Hačins, oglasile su se mnoge poznate ličnosti, a između ostalih i Debra Mesing, koja je imala izričito jasan stav.

Debra Mesing je dala podršku Aleku Boldvinu nakon što je slučajno upucao i ubio koleginicu Halinu Hačins na snimanju svog novog filma "Rust".

foto: Profimedia

Tom prilikom je i Beni Džonson, poznat kao konzervativna medijska ličnost reagovao na tvit napisavši: "VAŽNA VEST: Alek Boldvin je ubio osobu pištoljem, krivična istraga je u toku. Ovo je pravi naslov za vas."

Pitanje pravog pištolja na setu se danas ponavlja u više tekstova i u svim komentarima. Nikome nije jasno kako je pravo oružje završilo na setu.

Na naslov da je Boldvin koristio pravi pištolj Debra je reagovala na Tviteru:

"Apsolutno NIJE. Predat mu je pištolj rekvizit. Koristio ga je u sceni. Tada se dogodio katastrofalan događaj gde je Halina Hačins izgubila život, a Džoel Souza povređen. Molim se za sve njihove porodice.", napisala je Debora.

Podsetimo se da je glumica sarađivala sa Boldvinom nekoliko puta u prošlosti, uključujući i seriju "Vil i Grejs".

Boldvina je ispitala policija u Sante Feu i pušten je bez podizanja optužnice, naime vlasti su reagovale na incident koji se završio fatalno.

Rust glumica Frensis Fišer potvrdila je da je reditelj Souza (48) pušten iz bolnice.

foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video: