ŠOK ZA ČITAV HOLIVUD: Slavni glumac Alek Boldvin ubio snimateljku i ranio reditelja na snimanju, saslušan u suzama (VIDEO)
Foto: Printscreen/ABC7.com, Profimedia

u toku istraga o ispaljenim mecima

ŠOK ZA ČITAV HOLIVUD: Slavni glumac Alek Boldvin ubio snimateljku i ranio reditelja na snimanju, saslušan u suzama (VIDEO)

Pop kultura -

Stravična nesreća na snimanju filma Rast (The Rust) u Novom Meksiku. Oboje su zadobili prostrelne rane, ali je snimateljka podlegla a reditelj je zbrinut. Boldvin ih je upucao pištoljem - filmskim rekvizitom, ispituje se jesu li u njemu bili ćorci

SANTA FE - Holivudski glumac Alek Boldvin usmrtio je jednu ženu, dok je jednog muškarca povredio, kada je na snimanju filma u Novom Meksiku ispalio hice navodno pucajući iz filmskog pištolja.

Nesrećna žena, snimateljka Halina Hatčins, prevezena je u bolnicu po ranjavanju, ali je podlegla povredama. Drugi povređeni u ovom incidentu je reditelj filma Hoel Souza.

- Njih dvoje su zadobili su prostrelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama - rekli su iz policije.

Stradala žena imala je 42 godine, a radila je kao snimateljka. Nesreća se desila prilikom pogrešnog upravljanja pištolja sa tzv. "ćorcima".

U saopštenju iz produkcije filma Rust navodi se da je došlo do nesreće usled nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni.

Sve se desilo na snimanju nezavisnog filma Rust, na ranču Bonanza Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od Santa Fe.

Kurir.rs/ABC7.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track