Foto: Pritnsceen

akcija

CAR USKOČIO U DEJANOV KREVET I NAVALIO NA DALILU Prepustili se STRASTIMA bez stida pred punom sobom! ŠTA JE BRIGA AKO JE MUŽ GLEDA

Rijaliti

Filip Car je svojoj novoj devojci Dalili Dragojević rekao da će posle emisije odmah leći da spavaju kako ne bi gubili vreme za poljupce i maženje.

Filip je legao pored Dalile i odmah se bacio na akciju vrelih poljubaca sa njom. Ovaj novopečeni par nije mario za svoje cimere koji su sve vreme gledali u njih i čekali šta će sledeće da se desi.

Podsetimo, Dalila i Car su samo noć pre raskinuli i nisu skoro celi dan razgovarali. Dragojevićeva je bila ljubomorna na sve bivše Filipove devojke, i nikako nije želela da je on poredi s njom.

- Ja tebe volim i zaljubljen sam i volim tvoje kvalitet. Takvu sam te izabrao, a hiljadu puta sam ti ponovio da se ne svađaš. To je za prošli vek da pričas o svojim vrlinama

- Mene nećeš provoditi sa svojim bivšama koje su prosti**tke i ostalo. Meni niko nije plaćao za se*s, dok tvojim bivšim devojkama jeste. Evo nismo zajedno i kraj. Onaj ko voli ne voli takve stvari. Nemoj da se dereš i da mi govoriš šta da radim - urlala je Dalila.

foto: Pritnsceen

kurir.rs

Bonus video: