OVAKO JE FILIP CAR IZGLEDAO PRE 12 GODINA: Isplivala ŠOK fotka iz prošlosti, od tetovaža i OPASNOG momka ni traga! (FOTO)
Foto: Printscreen/Ami Dži šou

NEKAD I SAD

OVAKO JE FILIP CAR IZGLEDAO PRE 12 GODINA: Isplivala ŠOK fotka iz prošlosti, od tetovaža i OPASNOG momka ni traga! (FOTO)

Rijaliti -

Filip Car postao je glavna tema rijalitija "Zadruga 5" nakon što je ušao u vezu sa udatom Dalilom Dragojević, a sada se na društvenim mrežama pojavila njegova slika iz prošlosti.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

Filip je tada pozirao sa najboljom drugaricom, a slika iz 2009. godine prikazuje Cara iz tinejdžrskih dana, dok još uvek nije istetovirao lice.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Filip je inače poznat po svom kontroverznom životu i problemu sa zakonom. On je nekoliko meseci proveo u Hrvatskoj u zatvoru, a pušten je da se brani sa slobode, što je on iskoristio da pobegne u Srbiju. Dobio je 10 meseci zatvorske kazne na koju je uslov tri godine, ali sada kada je promenio advokata navodno će se žaliti na presudu. Kontraverznom Hrvatu ovo nije prvo krivično delo i presuda suda po kojoj je kriv. Navodno njemu je trenutno najbitnije da reši aktuelni spor zbog kog ne može da se vrati u domovinu, pisali su mediji ranije.

Filip Car
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:08

Da li Maja ulazi u Zadrugu? Aleksandra Subotić uživo odgovarala na PITANJA FANOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track