Foto: Printskrin/Instagram

specijalista

GROF RUŠI RUSKE VELIKANE: Posle Zenita, MIODRAG BOŽOVIĆ pobedio i Lokomotivu koja je TRI PUTA SKUPLJA od njegovog tima!

Bivši trener Crvene zvezde pokazao se kako se dobijaju najjači klubovi u prvenstvu Rusije

Fudbal
> 10:28h

Miodrag Božović stigao je u Arsenal iz Tule kao spasilac! Teške bitke u nikada izjednačenijem fudbalskom prvenstvu Rusije mu tek predstoje, međutim, činjenica da je postao streptomicin za velikane daje mu za pravo da se nada najboljem.

foto: PrintScreen

Arsenal iz Tule sa Grofom Božovićem na klupi pobedio je u ponedeljak veče Lokomotivu iz Moskve, ubedljivo, rezultatom 3:1. Pre toga, u Tuli je pao i šampion Zenit iz Sankt Peterburga, koji je poražen sa 2:1. Arsenal je igrao nerešeno sa Spartakom (1:1) i CSKA (2:2).

Arsenal Miodraga Božovića kudikamo je jeftinija ekipa od Lokomotive. Vrednost tima iz Tule prema transfermarktu iznosi 27.000.000 evra, a kluba iz Moskve čak 97.300.000 evra.

Do kraja prvog dela ruskog prvenstva ostalo je da budu odigrana još dva kola. Arsenal čekaju dva gostovanja. Protiv Himkija u derbiju začelja u četvrtak. A onda za vikend, pravi test protiv još jednog velikana ruskog fudbala, u Moskvi meč sa CSKA u subotu.

Arsenal iz Tule pobegao je iz zone ispadanja i sada se nalazi na 12. poziciji tabele sa 16 bodova. Sa samo tri poena više od poslednjeplasiranog Urala, ali i četiri boda manje od desetoplasiranog Spartaka iz Moskve. Težak zadatak čeka bivšeg trenera Crvene zvezde tokom prolećnog dela šampionata.

Kurir sport