BOŽOVIĆA OBOŽAVAJU U RUSIJI: Navijači Arsenala ga predstavili kao GROFA DRAKULU, a stadion u TULI kao njegov dvorac! FOTO
Foto: www.crvenazvezdafk.com

čuvajte se

BOŽOVIĆA OBOŽAVAJU U RUSIJI: Navijači Arsenala ga predstavili kao GROFA DRAKULU, a stadion u TULI kao njegov dvorac! FOTO

Fudbal -

Zanimljiva koreografija simpatizera ruskog kluba

Miodrag Božović stigao je kao trener spasilac u Arsenal iz Tule i već posle nekoliko utakmica preporodio ekipu. Višegodišnjim radom u Rusiji stekao je ogromno poštovanje, a kod navijača Arsenala njegova pojava izaziva divljenje i obožavanje.

Koliko su simpatizeri Arsenala naklonjeni Miodragu Grofu Božoviću najbolje svedoči poslednja koreografija sa utakmice protiv favorizovanog Zenita iz Sankt Peterburga. Grofov tim na pleće je položio šampiona Rusije, pobedom od 2:1.

Navijači Arsenala na simpatičan način predstavili su bivšeg trenera Crvene zvezde kao grofa Drakulu, a stadion u Tuli kao njegov dvorac. Ogromni transparent vijorio se tokom cele utakmice sa Zenitom, kako pišu navijači u komentarima "uterujući strah u kosti fudbalerima i pristalicama kluba iz Sankt Peterburga".

Miodrag Božović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Arsenal u subotu (15.30) gostuje Rostovu na Donu, a taj meč biće još jedno iskušenje za Miodraga Grofa Božovića i njegove izabranike. Topdžije iz Tule trenutno zauzimaju 12. poziciju na tabeli ruskog prvenstva sa 12 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track