Foto: Profimedija

savet

PSIHOTERAPEUTKINJA OTKRIVA: Evo šta treba da uradite kada sa nekim želite VEZU, a on sa vama samo KOMBINACIJU!

Žena

Anoniman mladić (18) obratio se psihoterapeutkinji Deidre za pomoć u vezi sa odnosom sa devojkom koja mu se dopada. Kako je objasnio u svojoj ispovesti, on se emotivno vezao za nju, dok njoj on ne predstavlja ništa više od kombinacije.

- Devojka u koju sam se do ušiju zaljubio želi samo s*ks sa mnom. Imam 18 godina i viđam se sa ovom devojkom, koja ima 19 godina, dva meseca - napisao je jedan muškarac psihoterapeutkinji Deidre, prenosi "The Sun".

foto: Profimedia

Kako kaže, potpunosti je očaran njom i želi ozbiljnu vezu, ali ona mu je rekla da ne želi obaveze, već samo s*ks. Neki dan mu je tokom seksa skoro izletelo da je voli, ali se zaustavio. No, sada se pita što može da uradi kako mu se srce ne bi slomilo.

- Ljudi se zaljubljuju različitim brzinama. Još ste u ranim fazama vašeg odnosa. Možda samo treba da budete strpljivi i da vidite kako stvari napreduju. Možda se boji i suzdržava.

- Ipak, ako se ništa ne promeni za mesec ili dva, možda ćete morati da prihvatite da stvari neće ići kako se nadate i tražite nekoga novog - odgovorila mu je Deidre

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video: