SPAVAO SAM SA MAJKOM SVOJE DEVOJKE: Čim je ugledao kuću, bilo mu je jasno čija je ćerka, ne zna kako da se izvuče jer se ZALJUBIO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SPAVAO SAM SA MAJKOM SVOJE DEVOJKE: Čim je ugledao kuću, bilo mu je jasno čija je ćerka, ne zna kako da se izvuče jer se ZALJUBIO!

Žena -

Većina ljudi zapamti trenutak kad su upoznali roditelje svog partnera ili patnerke, a jedan anonimni mladić (21) ispričao je kako je njegovo upoznavanje sa taštom bilo posebno stresno, jer čim ju je ugledao shvatio je da je pre dve godine bio intiman njom.

- Mamu svoje devojke sam upoznao dok sam u jednoj teretani radio kao personalni trener, bila je u 40-ima, ali je lako mogla da prođe i kao 25-godišnjakinja - ispričao je na "Redditu".

vežbanje, teretana
foto: Profimedia

Odmah se, kaže, zainteresiovala za njega pa ga je par puta pozvala da izađu, na što je on pristao jer se i ona njemu dopala. Tako su nekoliko puta zajedno završili u krevetu, dok mu nije rekla da misli da je premlad da bude s njom i da je bolje da se više ne viđaju.

- Poslušao sam je i promenio teretanu, a mislio sam, naravno, i da je to poslednji put da smo se videli - podelio je, a nešto manje od godinu dana kasnije upoznao je svoju sadašnju devojku.

- Pre dva meseca me je odvela kod sebi da upoznam njenu porodicu i čim smo se parkirali ispred njene kuće, shvatio sam da sam tu već bio, pre nego što sam uopšte ugledao taštu... - rekao je.

Osećao se, kaže, kao da je negde postavljena skrivena kamera, a onda je pomislio kako to ima smisla jer su i ona i mama 'njegov tip'.

dejt, porodični ručak
foto: Profimedia

- Pomislio sam: 'Dobro, bio sam sa samohranom mamom i sada sam s njenom ćerkom' i nisam se od te misli ni oporavio kad je nasuprot mene stao njen tata koji mi je pružio ruku; ispalo je da su on i mama već 20 godina u braku! - ispričao je.

Iako bi, kako je istakao, hteo da kaže svojoj djevojci da je bio s njenom mamom, ne želi da on bude taj koji će da joj razbije iluziju o srećnom braku njenih roditelja.

- Shvatam da sam udatoj ženi bio s*ks igračka i neverovatno me je sramota - dodao je, a nakon upoznavanja ga je nazvala i tašta i zamolila da ništa ne govori.

- Devojka me je zvala da sa njima provedem i Božić i nemam nikakav izgovor da ne odem pa ću morati da sediti za stolom i 'uživati ​​u večeri' sa ženom s kojom sam imao ljubavnu vezu, njenim mužem i kćerkom u koju sam sada zaljubljen - zaključio je.

- Ovo mi zvuči kao film iz 80-ih! - napisao je jedan Reddit korisnik.

par, veza, sastanak, prvi sastanak, dejt
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

HIT SNIMAK ANE NIKOLIĆ! Pevačica KLEČI ispred KAMINA, otkrila gde nastupa u novogodišnjoj noći i svi PLAČU OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track