Foto: Shutterstock, Profimedia

ozbiljni igrači

PARTIZANOVE METE U PRELAZNOM ROKU: Povratak LJUBE FEJSE i zaboravljenog sina iz Humske LUKE STOJANOVIĆA!

Da li je na dvojicu povratnika iz inostranstva mislio Aleksandar Stanojević, kada je najavljivao nove dolaske

Fudbal

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je zanimljiv prelazni rok u Humskoj. Lider Superlige želi da u prolećni deo sezone uđe osetno ojačan, sa jasnim ciljem, da obrani prvo mesto, osvoji titulu i tako se domogne kvalifikacija za Ligu šampiona koje nije igrao od 2017. godine.

foto: Privatna Arhiva

Prema saznanjima Kurira u Partizanu neće biti turbulentnih dolazaka i odlazaka tokom zimskog prelaznog roka. Prvi na listi želja je Ljubomir Fejsa (33), nekadašnji fudbaler crno-belih koji je sarađivao sa Aleksandrom Stanojevićem u sezoni 2010/2011. kada je Partizan izborio prolaz u grupnu fazu Lige šampiona i igrao protiv Šahtjora, Arsenala i Brage, izgubivši svih šest utakmica. Ljubomir Fejsa je slobodan od oktobra, kada je zvanično raskinuo ugovor sa saudijskim klubom Al Ahlijem.

foto: Starsport

Drugi potencijalni fudbaler koji bi ove zime mogao u Humsku jeste Luka Stojanović (29), nekadašnji polaznik omladinske škole Partizana. Ovaj ofanzivni vezni fudbaler je slobodan, jer je nedavno raskinuo saradnju sa Čikagom, a Partizan je napustio sa 18 godina, kada je prešao u Sporting iz Lisabona.

foto: Profimedia

Obojica se uklapaju u izjavu Aleksandra Stanojevića izrečenu u ponedeljak, na brifingu sa novinarima:

foto: Starsport©

- Potreban nam je defanzivni zadnji vezni. Gledali smo četvoricu, petoricu, pratili i pregovarali. Vi uvek možete da dovedte dobre igrače. Naravno da gledate i iz domaćeg šampionata, ali i iz inostranstva. Ja sam neko ko ne voli da gomila strance, da ih imamo pet ili šest, ako ne mogu da nam donesu razliku.

Kurir sport/A. R.