Foto: Profimedia, AP

kvin latifa

ZVERKU PRITERALO SA SVIH STRANA: Posle optužbi za S*KSUALNI napad, karijera mu PROPALA, dobio još jedan otkaz, a ona poručila OVO

Pop kultura

Glumica Kvin Latifa (51) prokomentarisala je otpuštanje kolege Krisa Nota (67) iz serije "The Equalizer", nakon što se prošli mesec protiv njega pojavio niz optužbi za seksualno zlostavljanje .

foto: Profimedia

Nakon što su optužbe došle u javnosti, CBS je 20. decembra objavio izjavu u kojoj potvrđuje da su Nota uklonili iz serije, u kojoj je glumio zajedno s Latifom.

Mesec dana kasnije glumica je za People otvoreno progovorila o svom bivšem kolegi, najpoznatijem po ulozi Zverke u "Seksu i gradu".

- Sve ovo mi je još uvek nadrealno. To je tako škakljiva, delikatna situacija koja zahteva veliko poštovanje - rekla je.

- Krisov lik je veliki deo serije i bila je to neverovatna hemija. Osećam da pravda mora pobediti bez obzira na to. Samo želim da se uradi prava stvar.

Latifa i Not zajedno su snimali "The Equalizer" od 2020. Kris je u seriji glumio bivšeg direktora CIA-e, a Latifa njegovu koleginicu, bivšu operativku.

Da podsetimo, optužbe protiv Nota prvi put su se pojavile u decembru, kada su ga dve žene u članku Hollywood Reportera optužile da ih je seksualno napao. Nakon toga su se javile još 3 žrtve, a njegova supruga Tara (39) je u šoku zbog optužbi i svega što se desilo, pa ga je napustila na neko vreme.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: