Foto: Privatna Arhiva, Instagram

nova misteriozna devojka u slučaju nestalog splićanina

PRIJATELJ MATEJA PERIŠA OTKRIO NOVE DETALJE O HERCEGOVKI S PUMPE: Drugovi pričali o njoj po povratku u Split

Crna Hronika
> 12:47h

Matej Periš na putu iz Splita ka Beogradu, dan pre nego što je nestao, na jednoj benzinskoj pumpi navodno je upoznao devojku iz Hercegovine sa kojom je razmenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do samog nestanka.

Da podsetimo, policija već skoro mesec dana traga za momkom kome se svaki trag izgubio u noći između 30. i 31. decembra.

Matejfoto: Privatna arhiva

- Matej i njegovi drugovi su iz Splita krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim kolima došli u prestonicu Hrvatske, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se ka Srbiji - kaže izvor Kurira:

- Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke devojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču sa jednom od njih, pa su čak i razmenili brojeve i nastavili da se dopisuju celog tog dana.

Prijatelj Mateja Periša koji je želeo da ostane anoniman potvrdio je za Kurir da je on na putu ka Srbiji upoznao devojku.

- Njegovi drugovi koji su se posle nestanka vratili u Split govorili su o tome. Devojka je navodno bila sa drugaricama u nekom malom automobilu - rekao je prijatelj nestalog momka.

Maja i Matejfoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, ovo je druga devojka koja se spominje u slučaju nestanka Splićanina. Naime, u žižu je dospela Maja Sopta iz Splita, Matejeva prijateljica, koja je ispitivana i u policiji. Kako je utvrđeno, Matej je Maju zvao 30. decembra i slao joj poruke na Instagram, ali komunikaciju nisu uspostavili, jer mu se Maja nije javljala. Ona je u svojim izjavama za Prvu televiziju pokazala kajanje što se prijatelju nije javila i zaplakala je.

Kurir.rs

Bonus video: