Foto: Profimedia

na ceni

KOSTIĆ JE U JANUARU ODBIO ARAPSKE MILIONE IZ NJUKASLA: Englezi se nadaju da će posao sa SRBINOM završiti na leto, pre Italijana!

Srpski reprezentativac čeka Inter sa kojim koketira od prošlog leta

Fudbal

Filip Kostić imao je na stolu milionsku ponudu za prelazak u Njukasl ove zime. Tokom januara čelnici jednog od najbogatijih klubova na svetu, iza kojeg stoji saudijski šeik Mohamed bin Salman, kontaktirali su reprezentativca Srbije.

foto: Profimedia

Kako piše nemački Bild "Svrake" su pokušale da opipaju puls Filipu Kostiću (29) i on ostaje njihov prvi izbor za levo krilo u letnjem prelaznom roku. Međutim, posao bi mogao da im pokvari Inter iz Milana, sa kojim srpski reprezentativac koketira od prošlog leta. Posebno otkada mu je propao transfer u Lacio, zbog čega se razišao sa menadžerom Faljijem Ramadanijem.

Filip Kostić ove sezone odigrao je 23 utakmice za Ajntraht iz Frankfurta, dao tri gola i upisao deset asistencija. U nemačkom klubu svesni su da im je predstojeće leto poslednja prilika da dobro zarade na Filipu Kostiću, pošto mu ugovor traje do juna 2023. godine.

foto: Profimedia

Pokušaće u Ajntrahtu da mu ponude novi, ali su svesni da im je verovatnija varijanta da ga prodaju u Njukasl ili Inter. Trenutna vrednost Filipa Kostića, prema sajtu Transfermarkt, iznosi 20.000.000 evra.

Kurir sport