ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV IZMEĐU KOSTIĆA I FALJIJA RAMADANIJA: Bild otkriva da je kontroverzni agent imao MASNU proviziju
Foto: Profimedia, Shutterstock

dosta je bilo

ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV IZMEĐU KOSTIĆA I FALJIJA RAMADANIJA: Bild otkriva da je kontroverzni agent imao MASNU proviziju

Fudbal -

Srpski fudbaler nije želeo da bude meta manipulacije između svog menadžera i Ajntrahta

Nemački list Bild danima se bavi temom vezanom za srpskog fudbalera Filipa Kostića i albanskog menadžera Faljija Ramadanija. Nemci su otkrili da je igrač Ajntrahta otkazao punomoćje poznatom fudbalskom agentu.

Filip Kostić
foto: EPA Friedemann Vogel Pool

A, zašto je Filip Kostić posle skoro decenije uspešne saradanje odlučio da otpusti Faljija Ramadanija? Bild piše da je Albanac trebalo da dobije masnu proviziju od Lacija za potpis Kostića. Negde između 5.000.000 i 7.000.000 evra. Bilo je tu svega tokom pregovora, lažnih mejlova, Ramadanijeve uloge, čvrste odluke Nemaca da ne prodaju svog najboljeg igrača...

Falji Ramadani
foto: Youtube

Dalje, Bild piše da je Falji Ramadani imao dogovor sa bivšim rukovodstvom Ajntrahta još iz 2018. godine, kada je u Frankfurt stigao iz Hamburgera. O čemu se zapravo radi? Falji Ramadani je sa tadašnjim sportskim direktorom Brunom Hibnerom dogovorio transfer po povoljnim uslovima za klub iz Frankfurta, uz dogovor da se ostatak „prebije“ provizijom od narednog transfera.

Filip Kostić
foto: Profimedia

Novo rukovodstvo Ajntrahta koje je u klubu od prošlog leta nije želelo da ulazi u bilo kakve kombinacije sa Ramadanijem, a kada je Filip Kostić čuo celu istinu, odlučio je da raskine saradnju sa albanskim menadžerom. Ne treba zaboraviti da je Ajntraht kaznio Filipa Kostića sa 50.000 evra, jer Srbin nije želeo da igra protiv Arminije, ubeđen u priču koju mu je složio Ramadani, da je klub iz Frankfurta svesno minirao transfer u lacio vredan 18.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track