Foto: Starsport©, Dado Đilas

čista duša

PARTIZANOVO ČUDO OD DETETA, A IDOL MU LEGENDA ZVEZDE: Strahinja Pavlović otkrio da je zbog NEMANJE VIDIĆA uzeo broj 15

Novi defanzivac Bazela oduševio na predstavljanju

Fudbal

Izjava Strahinje Pavlovića da mu je Nemanja Vidić sportski uzor, sigurno se neće dopasti onim najzagriženijim simpatizerima Partizana. A i kako bi, kada se radi o živoj legendi Crvene zvezde, najvećeg rivala.

foto: Starsport

Strahinja Pavlović stigao je danas, poslednjeg dana prelaznog roka u Švajcarskoj, na pozajmicu u Bazel iz redova Monaka. Tu će dobiti priliku da igra, jer u redovima Kneževa nije osetio teren od novembra, kada je trenera Nika Kovača zamenio Belgijanac Filip Klemon.

U prvom predstavljanju navijačima Bazela Strahinja Pavlović istakao je da je srećan što je stigao u klub koji daje šansu mladim fudbalerima. A, onda je otkrio svoju vezu sa Nemanjom Vidićem.

foto: Profimedia

- Pozdrav, ja sam Strahinja Pavlović, došao sam iz Monaka i veoma sam srećan što sam ovde. Igram na poziciji levog štopera, fizički sam veoma jak i dobar na lopti. Volim agresivan fudbal i uvek sam spreman da pružim 100 odsto. Izabrao sam broj 15 na dresu zbog naše legende, čuvenog štopera Nemanje Vidića. On je moj dečački idol i zbog njega ću nosti taj broj. Volim da budem lider na terenu i van njega - objasnio je Pavlović.

Mladi i snažni Srbin mogao bi za Bazel da debituje već u nedelju u prvenstvenom meču na domaćem terenu protiv Lozane. Valja napomenuti da je Nemanja Vidić broj 15 nosio dok je bio kapiten Mančester junajteda.

Kurir sport