STRAHINJA PAVLOVIĆ NAPUSTIO MONAKO: Srbina je mnogo ŽULJALA KLUPA, do kraja sezone u BAZELU!
Foto: Printskrin/Instagram

najbolje rešenje

STRAHINJA PAVLOVIĆ NAPUSTIO MONAKO: Srbina je mnogo ŽULJALA KLUPA, do kraja sezone u BAZELU!

Fudbal -

Srpski fudbaler zadužio dres sa brojem 15 u novom klubu

Strahinja Pavlović napustio je Monako i do kraja sezone igraće na pozajmici u Bazelu. Švajcarski klub imaće opciju da na kraju sezone aktivira klauzulu i otkupi srpskog reprezentativca od Monaka.

Strahinja Pavlović
foto: Starsport

Bazel je na društvenim mrežama s ponosom objavio da je dobio veliko pojačanje, a Strahinja Pavlović izabrao je da u novom klubu nosi dres sa brojem 15.

- Dobrodošao Strahinja Pavlović! Srpski reprezentativac potpisao je ugovor o pozajmici do leta.

Strahinja Pavlović (20) od početka sezone i povratka sa pozajmice iz belgijskog Serkl Briža nije uspevao da se izbori za mesto u Monaku. Kod belgijskog trenera Filipa Klemona nije odigrao ni minut u prvenstvu i kupu.

Ove sezone Strahinja Pavlović odigrao ukupno sedam mečeva u francuskoj Ligi 1 i dodao još tri utakmice u Ligi Evrope i to kada je trener bio Niko Kovač. Bazel je sjajan izbor agenata koji brinu o karijeri Strahinje Pavlovića, pošto bi korpulentni Srbin trebalo da bude zamena za štopera Eraja Džomerta koji se preselio u Valensiju.

Poslednjih sezona Bazel je u senci velikog rivala Jang Bojsa. Ove sezone zauzimaju treću poziciju na tabeli, sa 12 bodova manje od lidera Ciriha i deset od Jang Bojsa.

Kurir sport

Bonus video:

01:00

Duško Tošić na ulici dočekao Novu godinu: Bivši fudbaler sa ćerkama Atinom i Nikom veselio se uz trubače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track