DEBELO SAM RAZOČARAN! Peđa Mijatović o svom Realu: Nijednog trenutka nisam imao osećaj da može da izvuče bilo šta osim poraza
Foto: Starsport©

LIGA ŠAMPIONA

DEBELO SAM RAZOČARAN! Peđa Mijatović o svom Realu: Nijednog trenutka nisam imao osećaj da može da izvuče bilo šta osim poraza

Fudbal -

Predrag Mijatović ošto je kritikovao "kraljevski klub".

Pari Sen Žermen je golom Kilijana Mbapea u 94. minutu slavio protiv Real Madrida, a nekadašnji napadač "kraljevskog kluba" komentarisao je poraz tima iz prestonice Španije.

"U toku utakmice sam imao neki dobar osećaj da će Real proigrati i uspeti da odigra veliku utakmicu u stilu. Ali posle onoga što sam video večeras, sav moj optimizam je srušen. Real me je razočarao na sve moguće načine. Video sam spor Real bez karaktera. Veoma sam zabrinut. Ako za 90 minuta sa takvim igračima niste sposobni da šutnete na gol... Zamislite kako se mi madridisti osećamo posle ovoga" rekao je Mijatović za špnaski "AS".

Real Madrid
foto: AP

"Svaki tim može da ima veče u kojem mu nekoliko minuta ne ide. Ali da tako igrate 90 minuta... Nijednog trenutka nisam imao osećaj da Real može da izvuče bilo šta osim poraza. Znam, sve je moguće, ima i revanš... Ali moram da uzmemo u obzir da Kazemiro i Mendi neće igrati drugu utakmicu, a videćemo i šta će biti sa Benzemom. Cela ekipa mora mnogo bolje da odigra. Pogotovo Vinisijus od kojeg smo očekivali mnogo", smatra Mijatović.

Predrag Mijatović
foto: Starsport©

Mijatović ne gubi nadu da u revanšu može da se nadoknadi minimalan poraz. Ali samo u slučaju mnogo bolje igre.

"Pretpostavljam da je Anćeloti zabrinut. Ali makar ne mogu da odigraju gore od ovoga. Sreća pa smo imali velikog Kurtou na golu. Moramo se dobro pripremiti za drugu utakmicu bez obzira na sve hendikepe. Nadam se da će Real u revanšu odigrati dobru utakmicu i ostaviti dobar utisak. Jer večeras je ostavio utisak drugoligaškog tima. A to me jako brine", iskren je Mijatović.

Revanš utakmice su na programu 9. marta u Mančesteru i Madridu.

(Kurir sport)

Bonus video:

01:05

NOLE MI TE VOLIMO, TI SI NAŠ ŠAMPION: Kurir na aerodromu Nikole Tesle, navijači čekaju da se Đoković pojavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track