Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

au!

SANJI TREBA POMOĆ STRUČNOG LICA, LEČI SVOJE FRUSTRACIJE KROZ EMISIJU! Kaća udarila na voditeljku, kako će Marinkovićka reagovati?

Stars

Pevačica Katarina Živković nedavno je "zaratila" sa Sanjom Marinković nakon gostovanja u njenoj emisiji.

Naime, Kaća je javno isprozivala Sanju jer voditeljka nije prikazala njen odgovor.

- Doživela sam da me ponizi. Stojim iza svake svoje izgovorene reči. Da mogu da vratim vreme opet bih sve isto rekla. Držim do sebe, ne mogu da dozvolim tako nešto - rekla je Živkovićeva i dodala:

foto: Printscreen Amidži šou

- Leči svoje frustracije kroz autorsku emisiju, trebalo bi da onda angažuje stručno lice i reši to. Leči komplekse, ovde ne napadam televiziju, već samo dotičnu voditeljku. Ljudima je preko glave tih stereotipa, kakvi su muškarci, kakve su žene... Ako se ne slažeš onda bude: "Pa, zašto si došla?", i tako.

Sanja se takođe ovim povodom oglašavala i tada istakla da ne želi da se izvini pevačici.

- Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju - rekla je Sanja za Alo.

foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video: