02:34

Kaća Živković se oglasila posle svađe sa Sanjom Marinković! Stojim iza svega što sam rekla!

uverena u sve što je rekla

LETEĆE PERJE! OPET SE OGLASILA KAĆA ŽIVKOVIĆ POSLE ŽESTOKOG SKANDALA SA SANJOM MARINKOVIĆ! Čvrsto sam uverena u sve što sam rekla!

Stars -

Katarina Živković izgleda bolje nego ikad! Pored toga što vodi računa o svom fizičkom izgledu, pevačica je za Kurir televiziju govorila i o drugim aktuelnim temama. Na primer, da li se pomirila sa Sanjom Marinković.

Pevačica Katarina Živković se naljutila na voditeljku Sanju Marinković jer je iz emisije "Magazin IN", isekla njen odgovor na temu devojaka lakog morala.

Katarina Živković
foto: Kurir Televizija

Iako je Kaća tražila od Sanje da joj se javno izvini, voditeljka to nije učinila, a pevačica ističe da se i posle svega ne kaje zbog svog postupka.

Katarina Živković
foto: Kurir Televizija

- Sve što mislim ja sam to rekla i napisala na svom Instagram profilu. Ne želim dalje da komentarišem iz razloga što čvrsto stojim iza svega što sam rekla. Svako dalje komentarisanje bi značilo da volim neku vrstu publiciteta - rekla je Kaća Živković.

Podsetimo, Kaća Živković je tada na svom Instagram profilu napisala:

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - napisala je pevačica i dodala:

- S obzirom da je tokom emitovanja, moj komentar na njeno neprikladno pitanje, izostavljen (izbačen) - to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila (tačnije pošto je isekla moj odgovor) - to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

SANJA MARINKOVIĆ SPOMENULA VESNU DEDIĆ! Nakon svađe i raspada prijateljstva ŠOKIRALA SVE IZJAVOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track